Ovo označava početak ere prosperiteta i svetlosti, jer se time završava i doba vladavine Crnog Meseca. Dolaskom Belog Meseca, kao što mu ime govori, ulazimo u vladavinu svetlosti, prosperiteta i uspeha.
Problemi vezani za prethodnu sezonu polako će nestajati, a fokus će biti na finansijama, koje od sredine ovog meseca počinju da se menjaju nabolje. Naime, ova virtuelna tačka (Beli Mesec) je povezana sa odnosom Meseca i Zemlje i predstavlja područje najrazvijenije komunikacije među njima, dok Zemlja dobija i najviše svetlosti od Meseca. Stoga ne čudi što nas astrologija upućuje na promene i puteve koji su pred nama i vodi nas ka onome što nam je potrebno. Znak Bika nam omogućava da postanemo svesni sopstvenog uporišta. Usmerava nas ka ispravnom izboru koji će biti osnova za naše dalje delovanje i kretanje. Gotovo da se oseća to vođstvo, ono nam daje osećaj stabilnosti i zaštite. Međutim, ne treba se time ograničavati niti se samo tome prepustiti. Moramo da počnemo da stvaramo i otvaramo puteve koji su nam sada jasniji. 

Period Belog Meseca najviše će uticati na 3 znaka horoskopa od 15. novembra 2023. godine.

OVAN

Beli Mesec pomaže u životnim borbama. To daje aktivnom Ovnu pregršt prilika da preuzmu kontrolu i krenu u akciju. Ljudi će od ovog znaka tražiti smernice i mišljenje, a to će se snažno odraziti u poslovnoj sferi života. Ponekad ćete osetiti pritisak i znak da se za nešto morate izboriti, ali ćete biti potpuno sigurni u svoje sposobnosti i čvrsto ćete verovati u ostvarenje onoga što ste zamislili. Do 16. juna 2024. novčana dobit se još neće činiti dostižnim, ali uporni Ovnovi, posle tog perioda očekuju fantastičan razvoj događaja i vesti.

BLIZANCI

Od 15. novembra Beli Mesec ulazi u vaš sektor podsvesti. To vam daje priliku da se povežete sa svojim duhovnim sopstvom i pogledate u sebe. To će otvoriti kanale za neophodan dijalog sa samim sobom. Vreme je da se suočite sa sopstvenom paralizom i strahovima koji nisu realni. Oni su samo u vašim mislima i koče vas od daljeg napretka. Ovaj period vam pruža priliku da ih oslobodite i prihvatite onako kako ih sami sebi namećete. Istovremeno, primetićete kako potisnute emocije, koje su vas gušile na psiho-fizičkom nivou, konačno izlaze iz vas. Predajte im se, a zatim ih odbacite od sebe. Možda čak i odete na putovanje koje će vam pomoći da definišete promene koje apsolutno morate da napravite u svom životu.

DEVICA

U vašem slučaju, u ovom periodu Beli Mesec ulazi u sektor putovanja i obrazovanja. Možda sanjate o putovanju za koje verujete da je nemoguće, ali ne očajavajte. U vašem životu će se pojaviti znakili osoba ili jednostavno prilika koja će vas pratiti upravo do onoga što vam je očajnički potrebno i čemu teže vaše želje. Ovo će generalno otvoriti vašu svest i proširiti vaš pogled na sopstveno okruženje, koje više nećete toliko ograničavati. Do 14. juna ispunićete neke veoma važne finansijske težnje i imati priliku da unosno investirate.

Možda će vas zanimati i kojih 6 horoskopskih znakova su omiljeni u društvu.

Sensa

BONUS VIDEO: