Godina se brzo bliži kraju i mnogi od nas će se truditi da stvari dovedu do kraja kako bismo što bolje završili ovo poglavlje. Iako je decembar vreme kada generalno imamo najviše obaveza, mlad Mesec u Strelcu je naša prilika da odredimo svoje namere za 2023. godinu. Kako biste želeli da prođu naredne 3 nedelje? Na šta želite da se fokusirate?
Ako vam je ovo doba godine donelo neke izazove ili znate da su neke stresne situacije na putu, ovo je dobar trenutak da napravite plan da se nosite sa njima. Napravite jednu nameru za svaku od 3 nedelje preostale u godini i ispunite je rečima podrške za sve što vam se dešava.

Vreme isecljenja

 Jedna od najdubljih kosmičkih energija koja radi sa ovim mladim Mesecom je Hiron, lekoviti asteroid. Mars je takođe u konjunkciji Hiron i Mesec, što nas čini motivisanijim da dođemo do korena naših problema. Nešto što nas muči neko vreme moglo bi konačno početi da izgleda podnošljivo, ili bi rezultati koje smo tražili mogli doći sa većom lakoćom.

 Kada je Mars uključen, moramo biti proaktivni i delovati, a pod ovom energijom naše akcije će biti podržane i ojačane. Dakle, čak i ako su mali, razmislite o nekim koracima koje možete preduzeti da biste podstakli dublje isceljenje u svom umu, telu i duši.

Mlad Mesec u Strelcu i retrogradni Merkur

 Merkur postaje retrogradan ubrzo nakon mladog meseca. Merkur je planeta komunikacije, a drevni astrolozi su verovali da su naša suptilnija čula i oblici komunikacije pojačani kada je putovao retrogradno. Na površini, retrogradni Merkur donosi maglovite misli, nesporazume u komunikaciji i tehnološke nezgode, ali na dubljim nivoima, ovo je moćno vreme da verujemo svojoj intuiciji.

 Retrogradni Merkurće povećati svoju energiju i osećaćemo se pomalo neodlučno ili zbunjeno. Kada je u pitanju retrogradni Merkur, važno je da se krećete polako i metodično i da verujete svojoj intuiciji.

Mlad Mesec u znaku Strelca

 Mlad Mesec u vatrenom znaku Strelca je vreme kada se pokreću avanture i uzbuđenja. Mnogi od nas imaju mnogo posla, posebno u ovo doba godine, ali iskoristite energiju ovog mladog Meseca da izađete iz svoje zone udobnosti i nađete malo razigranosti u svojoj svakodnevnoj rutini.

 Mlad Mesec koji pada 12. decembra takođe stvara snažne talase energije koji podržavaju vibraciju broja 12 – to je broj razumevanja i celovitosti. Pun krug sa potpunom i jasnom slikom svega što se dogodilo. Postavite svoje namere, fokusirajte se na isceljenje, prihvatite svoju intuiciju i idite polako, ali na kraju verujte svom putu!

Možda će vas zanimati i KINESKI HOROSKOP ZA 2024: Šta vaš horoskopski znak može da očekuje u Godini drvenog Zmaja?

BONUS VIDEO:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

 Izvor: Sensa.hr/Sensa/M.D.