Ovu nedelju obeležava stanje usporenosti, melanholije i lenjosti. Razlog za to je destruktivna energija Venere. Takođe destruktivno će delovati na naše razmišljanje i finansijski uspeh generalno. Horoskop kaže da je ovo izuzetno loša nedelja što se novca tiče.
Pokušajte ida izbegavate stresne situacije i hitne situacije na poslu. Inertnost će takođe uzrokovati probleme, zato nemojte da sedite besposleni, piše atma.hr.
Nakon nedeljnog horoskopa od 18. do 24. decembra, pogledajte i vaš finansijski horoskop u nastavku:

OVAN

 Astrolozi preporučuju da se Ovan ne upušta preterano u introspekciju: to može samo da izazove nesigurnost, što će uzrokovati probleme na finansijskom području života i probleme na poslu. U vama može da se probudi vođa. Osobe rođene u znaku Ovna bi trebalo blagotvorno da utiču na ljude i njihovo raspoloženje, deleći im iskustva i podučavajući ih. Samo ne treba da se oslanjate na dominaciju.

BIK

 Stanje Venere i Merkura ukazuje na to da će Bik morati pda pokaže karakter, a možda čak i čvrstinu na poslu. U suprotnom bi neko od nadređenih ili kolega mogao da pokuša da vas optereti dodatnim poslom. Kako se to ne bi dogodilo, morate naučiti da kažete “ne” bez izazivanja sukoba. Takođe bi bilo dobro da igrate na sigurno i izdvojite neki iznos za početak januara.

BLIZANCI

 Događaji u životu Blizanaca mogu da dovedu do velikih i neplaniranih troškova. Ovim će osobama od 18. do 24. decembra svakako biti potrebna vera u sebe. Loše promene u finansijskom sektoru neće doći ako naučite da ostanete pri svom. Blizancima takođe preti težak zadatak na poslu i u karijeri, što imože da ih zbuni.

RAK

 Rakovima sada neće pomoći njihova urođena želja za nezavisnošću i samovoljom. Ovo nisu najbolje osobine za vođenje ozbiljnih poslova tokom retrogradnog Merkura. Osim toga, sada postoji velika vjerojatnost da mogu početi problemi s upravom ili sukobi s kolegama. Astrolozi savjetuju Rakovima da se ne upuštaju u sumnjive avanture i projekte: postoji veliki rizik da će završiti bez ičega, jureći za lakim novcem.

LAV

 Lavovi bi trebalo da se usmere na ispunjavanje svojih obaveza. U razdoblju od 18. do 24. treba da budu posebno pažljivi sa novcem, bilo da se radi o malim kupovinama, transferima novca ili kreditnim zajmovima. Sada je važno da preispitaju svoje i porodične troškove i odreknu se nepotrebnog trošenja - treba da planiraju kako da uštede novac u 2024. godini. Postoji šansa za povećanje dobiti ako se ne mešate u poslove sa nepouzdanim ljudima.

DEVICA

 Pretposlednja nedelja decembra Devicama neće doneti najbolje vesti na polju karijere i novca. Mnogi događaji koji su započeli ranije dovešće do neočekivanih rezultata: na primer, velike ambicije rezultiraće velikim troškovima. S druge strane, zaboravljeni dugovi mogu se vratiti. Pomaganje šefovima i kolegama neće isporučiti rezultate, ali samo za sada. Kasnije će se to pretvoriti u promociju ili veliki bonus.