Nova godina otvoriće vrata ljubavi za 3 horoskopska znaka. Dok se nekima smeše susreti sa novom i apsolutno nepoznatom osobom, jedan znak će ponovno susresti osobu iz prošlosti i započeti romansu. Ako ste slobodni i spremni za ljubav, otvorite se novim mogućnostima koje vam Svemir šalje, jer moguće je da ćete sresti svoju srodnu dušu. Ova bi 3 horoskopska znaka mogla da dožive promenu na ljubavnom polju:

LAV

 Tokom januara, Lavovi bi mogli da budu iznenađen neočekivanom hemijom koju će osetiti sa osobom koju tek upoznaju, a povezana je sa njihovim širim poslovnim krugom. Doživeće trenutke duboke povezanosti i strastikoja će ih inspirisati da se otvore prema novim ljubavnim mogućnostima. Moguće je da odnos neće prerasti u nešto više od avanture, ali svejedno će uživati u svakom trenutku koji provedu sa ovom neočekivanom osobom koja će ulepšati njihov početak godine.

STRELAC

 Strelčevi bi tokom januara mogli da privuku pažnju nekoga iz svog društvenog kruga i otkriti koliko zajedničkih interesa dele sa 'neznancem'. Očekuje ih dinamična i uzbudljiva situacija koja bi mogla da rezultira dubokom povezanošću ili otvaranjem novih mogućnosti za romantični odnos. Moguće je kako će ovu osobu u njihov život dovesti poznanik koji ih dobro poznaje, a ljubavna hemija će biti itekako vidljiva.

JARAC

 Jarčevim predstoji susret sa nekim iz prošlosti. Ponovni susret će iznedriti osećanja koje su dugo potiskivali i pružiti im priliku za obnovu veze. Iako ova veza u prošlosti možda nije bila toliko snažna, zapravo samo tada nije bio pravi trenutak za taj odnos. S vremenskim odmakom, obe su osobe rasle i razvijale se pa je prava šteta ne dati šansu ljubavi. Ovaj susret čak bi mogao da donese razmatranje zajedničke budućnosti.

Možda će vas zanimati i 7 najprivlačnijih znakova horoskopa.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

 Sensa.hr/Sensa/M.D.