Horoskop za 2024. godinu obećava značajne promene. Šta vašem znaku donosi godina saznajet u velikom godišnjem horoskopu.

OVAN

LJUBAV: Tokom većine godine možete očekivati sasvim solidan i relativno miran ljubavni život. Nema loših tranzita po vašu privatnost, osim što ćete u dane oko 8.aprila za veme pomračenja Sunca u vašem znaku, verovatno intenzivno razmišljati o sebi, o svojoj poziciji kako u svetu, tako u odnosima. Sve ostalo će biti dobro, a poslednja dva meseca vaš će privatni i ljubavni život će se nešto više intenzivirati, biće više događaja, zbog tranzita Marsa kroz vašu 5. kući ljubavi. Znaćete kvalitetno i efikasno da komunicirate. To će biti dobitna kombinacija za one koji još traže srodnu dušu. Budite otvoreni kakvi jeste iskreni. Povoljan položaj Venere će vam još više pomoći od 1.do 24.januara, od 8. do 30.aprila kad je u vašem znaku, a potom opet od 12.jula do 6.avgusta, te od 18.oktobra do 12.novembra.

KARIJERA: Mnogi među vama će samo nastaviti da grade ono što su uspešno započeli poslednjih godinu, dve. Ništa vas neće zaustaviti, a poneka setna misao neka samo bude blaga kočnica opreza da se ne zalećete. Držite se realnih procena, ali ne odustajte od svojih snova. Samo ih postavljajte u realne okvire i vrata će se otvarati. Zbog konjunkcije Jupitera i Urana u vašoj prirodnoj 2. kući novca moguć je neočekivano velik dobitak tokom proleća. Nemojte se opuštati, nego predano radite dalje. Posebno dobro u nastavku su postavljeni svi poslovi povezani sa kontaktima, komunikacijom, medijima, internetom, kraćim putovanjima, izražavanjem.

ZDRAVLJE&SAVET: Imaćete dovoljno snage tokom cele godine, a posebno poslednja dva meseca. Zdravlje će vas služiti dobro, a najveći izazov na tu temu biće povremene i prolazne tužnjikave misli. Setite se one “Udri brigu na veselje” i sve će biti super.

BIK

LJUBAV: Zbog Jupitera u vašem znaku od početka godine pa sve do 26.maja, bićete dobre volje. Otvoreni, srdačni i prijemčivi za sve vrste pozitivnog druženja. Tako će svi oni koji su još sami lakše naći nekog ko će im ulepšati dane. Oni u stabilnim vezama zbog svog optimističnog pristupa, poboljšaće svoje odnose sa voljenom osobom, a i neke okolnosti će im u tom smislu ići na ruku. I u nastavku godine osećaćete se dobro uz poneku trzavicu zbog još uvek prisutnog Urana u vašem znaku. Mnoga prijateljstva će biti na testu, a neka ćete i prekinuti ili zapustiti. Poslednja dva meseca u godini ćete se angažovati oko uređenja doma ili nečeg povezanog sa tom temom. Dobru Veneru iskoristite od 24.januara do 17.februara, od 30.aprila do 24.maja kad je u Biku, od 6. do 30.avgusta, te od 12.novembra do 8.decembra

KARIJERA: Jupiter vam je dao prilike koje se ne propuštaju pa ćete biti u poslovnom uzletu ili ćete bar u duši biti zadovoljni postignutim, kao i onim što radite. Nećete tražiti dlaku u jajetu, nego ćete više igrati na poverenje. Ulazak Plutona u vašu prirodnu 10. kuću karijere pojačaće vaš uticaj na druge u tom smislu, ali kod mnogih će se to događati postepeno, čak će vam se činiti nevidljivo. Tek kasnije ćete postati svesni koliko deluje. Biće i tema u poslu sa čijim plodovima nećete biti zadovoljni jer ne dosežu vaše ambicije, ali objektivno za to nemate pravog razloga. Dve eklipse u vašem 6. polju službe možda donesu neke promene na radnom mestu, u dane oko 25.marta i oko 2.oktobra

ZDRAVLJE&SAVET: Prolazićete kroz sasvim različite faze – biće tu osećaja nemoći, onda nervoze, pa ushićenja, radosti, sve jedno za drugim ili čak i u paketu. Uvek birajte ono od čega se osećate dobro, a ostalo pustite nek’ ide što dalje od vas. Takve stvari zanemarite.

BLIZANCI

LJUBAV: Do maja ćete verovatno balansirati sa strogim kriterijima ili nemogućim zahevima prema drugoj strani, a onda ćete, nakon 26.maja, postati prijatniji, srdačniji, otvoreniji i tolerantniji. Uz poneku prolaznu gunđajuću lamentaciju, ali zanemarivog karaktera. Zbog optimizma koji će cele godine dobijati bitku sa pesimizmom, uspevaćete da održite dobro raspoloženje kako u sebi, tako i u društvu osobe do koje vam je stalo. I samci će tako lakše nalaziti nekog za sebe. Nema ničeg što bi vas sputavalo na putu do sreće u privatnom životu osim vas samih. Znači da od vas to i ozavisi. Uživajte u danima kada vam je naklonjena Venera između 17.februara i 12. marta, posebno od 24.maja do 18.juna kad je u vašem znaku, od 30.avgusta do 24.septembra, te od 8.decembra do kraja godine.

KARIJERA: Problemi sa šefom, starijim ljudima ili autoritetima pratiće vas veći deo godine. Budite mudri i uvek preispitujte svoju lestvicu vrednosti i prioriteta, pa ako vam nešto baš nije bitno, pustite da na jedno uho uđe, a ne drugo neka izađe. Jupiter u vašem znaku od 26. maja, pa sve do kraja godine ublažiće spomenute situacije i sa svime ćete se nositi lakše, a pred vama će se otvoriti i lepe prilike za rast i razvoj u profesionalnom pogledu. Budite budni i iskoristite sve najbolje što možete i znate. Poslednja dva meseca godine ćete provesti u intenzivnoj komunikaciji, a moguća su i česta putovanja povezana poslom ili bar rad na terenu. Kako volite kretanje, vi ćete u tome uživati.

ZDRAVLJE&SAVET: Ponekada će vas mučiti niz pitanja na koje nećete odmah znati odgovore. Vaša znatiželja će biti u ozbiljnim iskušenjima, ali ne žurite sa razotkrivanjem, jer će neke stvari moći da osvetli samo strpljenje i realan odnos prema životu. Ne zaboravite na to.