Astrolozi nam otkrivaju da od 3. do 7. januara 2024. godine 3 horoskopska znaka očekuje preokret na ljubavnom planu. Ove nedelje shvatićete koliko volite svog partnera. Uživaćete u jednostavnosti i malim trenucima.

Bik

Kao da vam je nova godina definitivno otvorila vrata da se osećate kreativno i da prihvatate drugačije mišljenje od svog. Strahovi od prošle godine će nestati. Bićete dosta pozitivniji i veseliji.

Postoji mnogo Venerinih tranzita koji vam vode put ove nedelje, a vi ćete se pobrinuti da ih sve iskoristite u svoju korist, da poboljšate odnose sa partnerom. Dogovorićete sa partnerom da promenite vaše živote i da poradite na komunikaciji. 

Škorpija

Događa se nekoliko tranzita koji će raditi za vas. Sve ćete ih iskusiti kada počnete da uviđate da ljubavna veza u kojoj se nalazite može da izdrži test vremena. Bez obzira da li je veza duga ili tek počinje, steći ćete jasan utisak da je osoba sa kojom ste sada osoba sa kojom ćete ostati zauvek.

Ribe

Ove nedelje vam stižu dva tranzita, a oba će vam biti od posebne pomoći da vam pokažu kako da razumete šta imate sa svojim partnerom. Možda ćete sumnjati u svoje sposobnosti, ali ćete ubrzo shvatiti da nema potrebe da kočite sebe negativnim mislima.

Mesec ulazi u Strelca i sigurno ćete znati da su vaši izbori ispravni i da su novi putevi kojima ćete ići da biste završili svoju transformaciju pravi.

Saznajte koja 3 horoskopska znaka će rešiti svoje ljubavne probleme 3. januara 2024. godine.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

YourTango/Sensa/A.S.