Današnji tranzit može da izazove snažne emocije jer Mesec u kvadratu Neptuna stvoriće potrebu da se posvetimo sebi. Jedna oblast koja će definitivno biti pogođena je oblast odnosa i ljubavi, a 3 horoskopska znaka će se naći pred testom iskušenja strpljenja i laganja.

Vaga

Očekuju vas promene raspoloženja. Tranzit Mesečevog kvadrata Neptuna će i te kako uticati na vaš ljubavni život. Iako će partner učiniti sve što je u njegovoj moći da vas oraspoloži, vi ćete stalno biti nervozni, poručuju sa sajta Your Tango.

Škorpija

Današnji tranzit uneće dosta napetosti i netrpeljivosti u partnerski život. Svaku šalu ili predlog doživićete kao napad i uvredu. Međutim vaš partner će ukazati izuzetnu toleranciju i strpljenje za vaše ponašanje. Danas ćete se dosta preispitivati oko svega.

Strelac

Danas ćete biti dosta brzopleti, jezik će vam raditi brže od pameti. Na taj način ćete povrediti mnoge osobe oko sebe, a posebno partnera. Potrudite se da unesete svežinu i radost u ljubavni život tako što ćete da povedete računa o tome da budete nežniji u komunikaciji. Teško se nosite sa realnim činjenicama, Mesec u kvadratu Neptuna izvlači perfekcionistu u vama.

Pročitajte ljubavni horoskop za 8. januar 2024. godine.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.