Horoskop za 16. januar predviđa da sledi period kada moramo da se suočimo sa svojim grešakama i da učimo iz njih. 

Tri horoskopska znaka mogu da uzmu moć Mesečevog kvadrata Merkura i da je iskoriste u svoju korist. Otkrijte kome će ovaj tranzit da padne teško i ko će da bude u takmičasrkom duhu. 

Ovan

Ne volite da budete izazivani od strane drugih ljudi, međutim danas ipak možete da naiđete na ljude koji će vas posmatrati kao arogantnu osobu, što vas može iznervirati. Vaše emocije će danas da budu veoma intezivne tako da ćete po svaku cenu braniti svoje mišljenje iako ono možda nije najtačnije.

Tokom tranzita Mesečevog kvadrata Merkura 16. januara 2024. godine, otkrićete da je komunikacija veoma važna. Sjajno je što možete da shvatite stvari, ali problem je u tome što generalizujete da svi tačno znaju o čemu pričate i na kraju govorite u ime drugih, koji ne žele da ih predstavljate , pošto niste upućeni u njihova osećanja.

Blizanci

Danas ćete veoma brzo da donosite odluke, jer Mesečev kvadrat Merkur izaziva osećaj kao da morate da se branite. Vodite računa da se ne okomite na nekog samo zato što je izneo svoje mišljenje, kako se ta osoba ne bi okrenula protiv vas. Ovo je period u kom lako možete da steknete neprijatelje.

Budući da je Mesec u kvadratu Merkura donekle povezan sa pogrešnom komunikacijom, možda ćete otkriti da vam je teško da prihvatite da grešite. Niste nežni sa svojim rečima, čak šta više delujete napadno, i dok mislite da takav nastup privlači ljude, on ga samo odbija, poručuju sa sajta Your Tango. 

Ribe

Pošto ste oduvek bili poznati ljudima u svom životu kao 'mekani', osećate se kao da vas zapravo ne poznaju. Jedan od razloga zašto ste tako krhki je zato što se zapetljate u sopstvene emocije, a danas ćete osetiti potrebu više nego ikad da ih iskažete.

Imate mnogo potisnute negativne energije u sebi. Kada vas neko pita šta nije u redu, reći ćete mu ono staro 'o, ništa', zbog čega će da vam bude samo gore. Znate da morate da se oslobodite od onoga što vas muči. Pokušajte da pronađete balans između ćutanja i snažne ekspresije.

Saznajte kojim horoskopskim znacima će Mesec u Jarcu da donese ljubav.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.