Dnevni horoskop za 1. februar 2024. godine!

Ovan

Posvetite se opuštajućim aktivnostima i uživajte u pozitivnim aspektima života! U suprotnom, uvek ćete biti namršteni i, malo po malo, sve više ljudi će vas izbegavati. Vreme je za važnu promenu!

Bik

Bliski rođak će vam dati veoma vredne informacije koje bi bilo dobro da iskoristitie. Ako se nadmećete sa kolegama na poslu za neku poziciju, danas je dan da se izborite za pobedu. Biće važna za vašu budućnost. 

Blizanci

Napeti ste zbog situacije na poslu. Iako se trudite da budete ljubazni prema kolegama, kao da imaju nešto lično protiv vas, pa vas isključuju. Ako su već prešli granicu, obavezno reagujte!

Rak

U ljubavi vam nikako ne ide. Vaš partner je samo delimično uključen u kućne poslove i sav teret prepušta vama. Razgovarajte s njim iskreno, neka vam kaže koje su mu osnovne potrebe i kako možete da mu pomognete. 

Lav

Prvi deo današnjeg dana uopšte nećete biti "svoj na svome". Preterano ćete se žaliti, što će ljudima smetati. Pokušate da se fokusirate na određeni zadatak, to će vam skrenuti misli.

Devica

Razgovarajte sa poslovnim partnerom kako biste pronašli najbolji način da razvijete biznis. Dve glave bolje razmišđljaju od jedne, udruženi doći ćete do magičnih rešenja. 

Vaga

Zvezde će danas biti na vašoj strani, posebno ako imate neki teži posao da obavite. Zato je neophodno da se oslonite na svoju intuiciju i imate puno strpljenja. Vremenom će se sve rešiti i vratiti u normalu!

Škorpija

Radite više poslpova odjednom i zbog toga rizikujete da napravite značajne  greške. Kada osetite da ne možete više, ne zaboravite da pozovete kolege u pomoć! Oni će vam sigurno ponuditi efikasna rešenja!

Strelac

Finansijski vam ne ide baš najbolje i čini se da u poslednje vreme sve više trošite. Zato morate da nađete trajno rešenje, odnosno da malo promenite način života! Ako ste glava porodice, razgovarajte sa svojim rođacima i ubedite ih da moraju biti uz vas u ovom poduhvatu!

Jarac

Kolega na poslu pogrešno tumači vaše signale i ima utisak da želite da budete nešto više od prijatelja. Budite veoma oprezni, jer ako odlažete da se razjasnite, mogli biste da produbite neprijatnost i dovedete do problema u odnosu. 

Vodolija

Danas vas muči glavobolj, pa proverite imunitet, skloni ste prehladama. Ne bi bilo loše da posetite lekara! Danas nije dobar dan ta posao, nedostaje vam koncetgracija. Prvo se oporavite, pa će sve doći na svoje.

Ribe

Vaš pretpostavljeni ima dobro mišljenje o vama, ali vi ipak želite da ga zaista impresionirate nov im i svežim idejama. Ukoliko se bolje ne organizujete i prestanete da kasnite, malo su verovatnoće da ćete postići željeno. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Izvor: Sensa/ A. S.