Horoskop za 31. mart 2024. godine garantuje miran dan za većinu znakova Zodijaka. Na samom kraju marta zvezde su se rasporedile tako da garantuju povoljan astrološki period - Jupiter, planeta sreće i obilja, nastavlja da bdi nad većinom znakova Zodijaka. Otkrijte šta zvezde spremaju znaku u kojem ste vi rođeni.

Ovan

Moguće je emotivno nerazumevanje jer voljena osoba nema strpljenje za vaše ćudljivo ponašanje. Očekujete pozitivan odgovor o poslovnoj saradnji, ali sve je obavijeno velom misterije. Obratite pažnju na šta jedete i izbegavajte masnu hranu.

Bik

U društvu partnera osećate zanos koji vas inspiriše na neobične ideje, pa se posvetite zajedničkim temama. Ne dozvolite da vas neko obmanjuje nerealnim obećanjima, zato sve proveravajte. Naspavajte se, tako ćete poboljšati koncentraciju.

Blizanci

Partner iskušava vašu naklonost, pa se potrudite da uskladite zajednička interesovanja. Morate da postavite jasnu granicu između ličnih i zajedničkih interesovanja, to je važno za očuvanje individualnosti. Nema razloga za preteranu zabrinutost.

Rak

Ne pokušavajte da promenite partnerovo mišljenje, samo ćete ga još više udaljiti od sebe. Dobro razmislite o svemu, nema mesta sujeti. Opustite se – prijaće vam neka fina relaksacija.

Lav

Partner razume šta želite i trudi se da vam ugodi. Konačno neko ozbiljno shvata vaše namere. Povratili ste kontrolu nad važnim situacijama na poslu i više ne tražite alternatnivno rešenje. Sačuvajte prisebnost duha i unutrašnju ravnotežu.

Devica

Znaci pažnje i izlivi nežnosti uvek daju pozitivan efekat u odnosu s partnerom. Osećate veliki ponos i zadovoljstvo zbog informacija vezanih za posao. Preuzmite dodatnu inicijativu pred saradnicima. Trenutnoi ste u super psihofizičkoj formi.

Vaga

Dopada vam se osoba koja vam je nedostižna ili koja vas ne poznaje – budite diskretni. Delujete organizovano u svakom pogledu i namećete svoje visoke kriterijume pred saradnicima. U odličnoj ste formi. Bravo.

Škorpija

Postoji osoba koja uvek može da vas oraspoloži i nametne vam vedre teme. Partner očekuje da ispunite obećanje. Važno je da izvučete određenu pouku iz poslovne situacije. Stresne situacije vas baš zamaraju.

Strelac

Umete emotivno da zablistate i ostavite utisak na simpatiju. Vaše ideje i kreativnost vaših saradnika treba da upotrebite na praktičan način. Podstičite kod sebe romantiku i plemenitost, to je vama recept za dobro raspoloženje.

Jarac

Neko vam je jako potreban. Osoba koja vam je emotivno bliska može da vas oraspoloži na pravi način. Iznenadne situacije vas ometaju da ostvarite sve svoje namere. A vi treba da izbegavajte naporne i stresne situacije, najbolje bi bilo da pođete u šumu.

Vodolija

Pružite još jednu šansu partneru. Kada je reč o poslu, bolje je da se zaustavite dok je situacija još jednostavna i da ne rizikujete kada je reč o poslu. Potreban vam je balans i opuštanje kraj vode.

Ribe

Kada je reč o ljubavi, brinete bez povoda i razloga. Sve svodite na pretpostavke i dolazite do pogrešnog zaključka. Proverite sve informacije u vezi s poslovnom saradnjom. Sačuvajte dobru volju i optimizam.

BONUS VIDEO:

Ana Rodić - O zaljubljenosti i ljubavi MONDO/Stefan Stojanović

 Sensa/A.Z.