Horoskop za 1. april 2024. godine donosi zanimljivu energiju za većinu znakova Zodijaka. Raspored zvezda pokazuje da svima slede nezaboravni trenuci, očekuju nas pomračenja, kao i retrogradno kretanje planeta – a sve to signalizira da će proleće biti prožeto novim i zanimljivim energijama koje će otvoriti neka sasvim nova pitanja. Otkrijte šta zvezde spremaju znaku u kojem ste vi rođeni.

Ovan

Sunce se uselilo u vaš horoskopski znak, pa ćete uskoro osetiti njegovu toplinu na svojoj koži. Do vas stižu neobične vesti. Pomračenje Meseca u Vagi krajem marta pokrenulo je aktuelna ljubavna pitanja.

Bik

Na vašoj strani je snažna energija za nove početke i sve oči su uprte u vas. Okruženi ste ljudima čija sudbina zavisi od poteza koje vi treba da povučete. Svesni ste da neke ljude ne možete poštedeti iako oni to ne zaslužuju. Ne mešajte emocije i posao.

Blizanci

Treba da zastanete i proslavite koliko ste daleko stigli. Iako u dubini sebe osećate kojim putem treba da ide vaš profesionalni razvoj, vi se i dalje kolebate. Ako prihvatite jednu ponudu, čak iako nije primamljiva, čeka vas veliki pomak na finansijskom planu.

Rak

Danas vam je najvažnije da buduete sa svojom porodicom. Godi vam da vas ljudi pitaju za mišljenje, a danas vam je sve nekako prihvatljivo. Potrebna vam je pauza, te priuštite sebi dužu pauzu tokom koje ćete se oporaviti i napuniti energijom.

Lav

Vi se nikada ne mešate u tuđe stvari, ali ne možete da ignorišete nečije poverenje – s tim što niste niste sigurni da li vam imponuje. Pojaviće se zanimljiv poziv za putovanje, a vi ste otvoreni za neočekivana iskustva.

Devica

Zahvalite se za putovanje koje ste prešli. Potcenjujete svoj rad i uspeh, ali sad priznajte sebi koliko ste postigli. Pred vama su ozbiljni zadaci. Upadate u finansijske probleme, ali imate razumevanje u krugu porodice. Odmorite se i pojaviće se rešenje – sada ga ne vidite.

Vaga

Vi ćete biti Zvezda ovog perioda. Nov početak i sveža inspiracija stižu u vaš život. Vreme je za predah, ali ne dozvolite sebi preterano opuštanje. Ovo je idealan trenutak da obnovite stare kontakte s prijateljima koje ste, u proteklom zapostavili.

Škorpija

Otvoren um otvara nove mogućnosti. Ideal vam je sloboda, ali sad nije period za pobunu. Danas je fantastična prilika da razmislite šta želite, kako da poboljšate svoj život i krenete u novom pravcu. Osećate veliki nalet seksualne energije.

Strelac

Možda vas muče finansije, pa je trenutak da zaigrate na kartu sreće i kupite srećku. A ko nema sreće s novcem, ima je u ljubavi. Zato uživajte i vozite bicikl sa svojim partnerom. Verujete u više ciljeve.

Jarac

Konačno će problemima svirati kraj. Vaša pažnja se okreće kući i porodici, a vaša unutrašnja osećanja napuštaju danas kovitlac. Iskoristite današnji predah i pripremite se za period koji je pred vama.

Vodolija

Vama se otvaraju lepe mogućnosti. Stiže vam moguća saradnja sa inostranstvom i šansa da putujete u daleke krajeve. Partner podržava vašu želju za usavršavanjem. Svemir vam daje priliku da raščistite nered i stvorite nov prostor.

Ribe

Obuzelo vas je sanjarenje i ono se projektuje i na ljubavni plan. Energija pomračenja je lična i verovatno će vas dodirnuti na dubljim nivoima. Spustite se na zemlju, osetljivi ste. Neko vas obožava.

BONUS VIDEO:

Čega se vaš horoskopski znak najviše plaši? MONDO

Sensa/Z. A.