Horoskop za nedelju od 15. do 21. aprila ima nekoliko važnih saveta za sve znake na svim poljima. Osnovni savet je da prvo doživite svoje emocije, a da tek onda pokušate da razumete šta vam drugi ljudi govore o sebi.

Ovan

Kada je reč o poslu, ove sedmice možete da odahnete i da se fokusirate na realizaciju ideja koje vam se vć dugo motaju po glavi. Bićete malo zabrinuti zbog toga što vam se dešava u vezi i razmišljati da li je ona održiva ili ne. Umesto da radite klasičnu stvar i žurite sa zaključkom, treba da osvestite svoje brige i suočite se sa njima. Može izgledati kao neaktivnost, ali suočavanje sa sobom jeste najbolji i najbrži način da identifikujete šta vam se dešava. Ne morate da meditirate, ali ne morate ni da se izležavate.

Bik

Gusta i brza poslovna nedelja. Pazite da se ne zamerite šefu. Bez obzira na probleme koje imate u vezi, važno je da ih ne gurnete pod tepih. Kažu da se đavo krije u detaljima, pa je važno da obratite pažnju na partnerov angažman. Nastojte da zauzmete kreativan pristup prema onome što ne funkcioniše između vas ove nedelje. Morate da se pokrenete, odmah.

Blizanci

Teško je organizovati svoj život u skladu sa svojim prioritetima kada vam je toliko mnogo stvari važno. Uz to, ovonedeljni zadatak je da obratite pažnju na stvari o kojima najviše vremena razmišljate i zapitajte se da li one autentično odražavaju ono što vam je važno. Ukoliko nije tako, razmišljajte o promeni posla. Partner će vas ove sedmice voleti kao nikada pre. Zdravlje vam je super.

Rak

Bićete prilično aktivni naredne sedmice, a to može dovesti do jakog umora. Imaćete snažne emocie, partner će vas provocirati, ali bez loših namera. Probajte da razumete šta vam govori inticija i procenite način da odgovorite na tu igru. Možete da računate na podršku voljene osobe. Idite kod zubara.

Lav

Ako ste u poslednje vreme previše radili, ovo je nedelja kada osećate posledice sagorevanja. Umesto da pokušavate da rešite ovaj problem, dajte sebi poklon predah. Dozvolite svom telu, srcu i umu da se odmore kako biste se osećali bolje, ali i kako biste shvatili šta vas muči. Neke stvari zahtevaju analizu, ali odgovori na vaša najznačajnija pitanja su već u vama. Stvorite prostor da istina izađe na površinu i šetajte se u prirodi.

Devica

Ono što sada ne funkcioniše nije nužno dokaz onoga što neće funkcionisati u budućnosti – ali zaslužuje vašu pažnju. Oduprite se porivu da u svemu vidit katastrofu jer to zaista nije od pomoći. Ako počinjete da shvatate da nešto nije za vas, vreme je da počnete da pravite planove za promenu. S parnerom imate besprekorno razumevanje. Radite vežbe za leđa.

Vaga

Ovo je odlično vreme da se mobilišete i učinite da stvari rade za vas. Ključ je da to uradite na način koji vam odgovara, a ne kako drugi to rade. Istina je da ne postoji jedan put do uspeha ili sreće. Ove nedelje pdvući ćete crtu. Voljna osoba će vam ove sedmice biti uteha. I hrana će vam biti uteha.

Škorpija

Ovo će verovatno biti naporna nedelja koja od vas zahteva da aktivno učestvujete u vašim odnosima i projektima. Ključ za to je da ostanete na zemlji i povezani sa svojim telom. Moguće je da ćete morati da se krećete sporije. Napravite romantičnu večeru za svog partnera. Imaćete stratvene dane. Zdravi ste.

Strelac

Ako ćete se upuštati u borbe, neka one odražavaju ono što vam je zaista važno. Ove nedelje od vas se traži da pustite sve. Možda ćete morati da napustite želju da se dokažete ili čak partnera. Šta god da pustite, neka to bude iz ljubavi prema sebi. Ili možda prema partneru, koji se već dugo guši u vašem mehuru. Anksiozni ste.

Jarac

Ovo je sjajna nedelja za istraživanje mogućnosti sve dok ostanete na zemlji s jasnim ciljevima. Ako izgubite iz vida ono što vam je najvažnije, upašćete u depresiju. Partner je umoran kao i vi. Mogli biste na vikend putovanje, to bi za vas bilo lekovito. Napravite plan za odlazak u teretanu.

Vodolija

Da li ste u poslednje vreme razmišljali o svom egu? Može da vam napravi problem na poslu, sa kolegama. Ove nedelje nastojte da otkrijete kako vas patner baš uvek iščupa iz depresivnih epizoda. Kupite bicikl.

Ribe

Svaka odluka i akcija koju preduzmete ima posledice. Samo zato što neki od vaših izbora imaju negativne posledice ne znači da ne treba da radite ništa. Ove nedelje morate da procenite šta ste spremni da date u zamenu za stvari koje su vam vredne. To će zahtevati da budete jasni. Partner uz vas. Uradite krvnu sliku.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/Z.A.