Neki horoskopski znaci uspevaju da kontrolišu druge lako i samouvereno, poput marioneta. To se dešava zato što im je ta osobina ukorenjena. Evo o kome je reč.

Vage

Ko bi rekao da ovako mirne i razumne osobe mogu vešto da manipulišu. Gledajući predstavnike ovog znaka, ne možete a da ne želite da se složite sa njima, jer sve što kažu počinje da izgleda istinito, čak i ako tek nedavno nismo tako mislili. 

Rak

Oni vešto umeju da izmiču i nimalo se ne stide da lažu ako će to ići u njihovu korist. Ovi predstavnici zodijačkog kruga će reći i učiniti upravo ono što drugi žele da čuju od njih, samo da bi stekli njihovu naklonost. Oni se vešto poigravaju osećanjima i emocijama čak i onih koji su im najbliži, a da pritom ne dožive ni najmanju neprijatnost.

Jarac

Mnogima se može učiniti da su Jarcčevi ona nevina stvorenja koja su zauzeta samo svojim radnim zadacima i jednostavno nemaju vremena za bilo kakve „igre“. Ali, u stvari, ovi lukavi ljudi su i majstori taktike. Imaju analitički um, zahvaljujući kojem su u stanju da suptilno upravljaju situacijom, koju okreću u svom pravcu.

Neće im biti nimalo neprijatno da koriste svoj proračunat pristup za postizanje ličnih ciljeva i uopšte nije važno što se to ponekad može dogoditi na štetu drugih. Jarčevi su sposobni da idu preko svih granica da bi postigli ono što žele.

Riba

Sasvim je neočekivano naći dobroćudna stvorenja, kojima vlada Neptun, na listi manipulatora. Ali ovo je jedna od tačaka koja objašnjava zašto uspevaju da izbegnu sumnju. Ispod nežne prirode kriju se pravi suptilni manipulatori, čije je glavno oružje empatija. Gotovo je nemoguće shvatiti da vas Ribe kontrolišu. Oni to rade pažljivo, razmišljajući o svim koracima unapred. 

Blizanci

Blizanci su svetli primer dualnosti prirode. Veoma se plaše da se zaglave u rutini i da se sprijatelje sa rečju „svakodnevni život“. Stoga jedan od svojih glavnih zadataka vide kao prilagodljivost najčudnijim avanturama, iz kojih ipak nekim čudom izlaze nepovređeni. Predstavnici ovog znaka momentalno prelaze sa jednog modela ponašanja na drugi i mogu ostaviti druge zbunjene oko svojih pravih namera.

Zbog svoje izuzetne promišljenosti, inteligencije i duhovitosti, smatraju se jednim od najveštijih manipulatora. Oni imaju moć da kontrolišu sve oko sebe i stvore percepciju koju žele. 

Škorpija

Škorpije imaju liderske kvalitete i vole da koriste moć emocija da manipulišu situacijama u svoju korist. Svojim veštim govorom i pobedničkom prezentacijom mogu uticati na situacije i ljude, menjajući emocionalnu dubinu različitih odnosa i upravljajući njihovom dinamikom.

Pročitajte ljubavni horoskop za 16. april 2024. godine.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.