Pročitajte ljubavni horoskop za 18. april 2024. godine!

Ovan

Ljubav je navika koju možete stalno poboljšavati. Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću dnevnih rutina, i vreme je da promenite stvari. Možete promeniti svoju dnevnu rutinu i jednu dodatnu stvar svakog dana da vam voljena osoba pokaže brigu. 

Bik

Mislite van okvira kada je ljubav u pitanju. Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću kreativnosti. Možete iskoristiti svoju maštu da ulepšate odnos sa partnerom. Razmislite o tome da mu poklonite nešto lepo.

Blizanci

Držite se stvari u životu za koje znate da su bezbedne za vas. Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću doma. Ovo može biti jednostavno kao povratak kući u čisto, prijatno okruženje usred napornog dana. Konzistencija poput toplih tuševa, papuča ili udobne pidžame mogu imati mnogo veći uticaj nego što mislite.

Rak

Budite otvoreni da čujete i drugu stranu. Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću komunikacije. Moć je u tome da dopustite da neke stvari izađu na videlo. Štaviše, pogledajte kako možete aktivno da napravite bilo koju potrebnu promenu koja poboljšava život vama i onima koje volite.

Lav

Kupite nešto lepo za sebe. Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću novca. Novac je jedna mera kojom možete da izrazite ljubav. Nemojte se plašiti da se s vremena na vreme počastite, posebno za razne uspehe ili proslave. Samoljublje je takođe važno!

Devica

Ciljajte ka zvezdama. Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću ličnog razvoja i ciljeva. Ovo je sjajan trenutak da se posvetite ljubavnom životu. Srodna duša je blizu vas, a vi ne primećujete pažnju.

Vaga

Nisu svi pravi prijatelji, a ponekad je potreban partner da to istakne. Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću neprijatelja. Ne možete uvek čitati namere, ali možete čitati akcije. 

Škorpija

Dobro je voleti druge, ali danas treba da se posvetite sebi. Usmerite pažnju na vežbanje i vraćanje u formu. Briga o sebi može biti jedan od najvećih oblika ljubavi koju možete izraziti. 

Strelac

Izađite i družite se da upoznate nove ljude. Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću prijatelja. Otresite se svih strahova i prihvatite svoju autentičnost. Veoma je moguće da ćete ušpoznati novu osobu koja će vam se svideti.

Jarac

Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću obrazovanja. Ima mnogo toga da se pronađe i razume; ova perspektiva vam može pomoći da proširite svoje znanje i produbite svoj ljubavni život!

Vodolija

Dajte i primite...najbolje je da budete međusobno jednaki. Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću zajedničkih resursa. Potrudite se da pažnju raspodelite ravnpravno i prema partneru i prema prijateljima.

Ribe

Odlučite šta želite. Mesec ulazi u Devicu, vašu solarnu kuću posvećenosti. Bez vizije, nedostaje vam pravac. Nemojte se plašiti da usporite da biste razmislili i dešifrovali šta želite u svom životu.  Dobro je tražiti savet od drugih, ali odgovor je u nama, piše sajt YourTango.

Pročitajte mesečni horoskop za maj.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.