Kako prognozira horoskop, stiže mesec ljubavi. Ako ste dugo sanjali da se zaljubite, onda je maj najbolji mesec u godini za iznenadni susret, budući da će se 8. maja mlad Mesec desiti u konjukciji Venere, Sunca i Meseca, što može otvoriti nov ljubavni ciklus apsolutno svima. Efekat mladog Meseca obično traje dve nedelje, do punog Meseca, pa ako planirate nova putovanja, poznanstva, rekreaciju ili žurke s prijateljima, tamo vas može čekati iznenađenje. Pročitajte šta vas sve čeka u najlepšem mesecu ovoga proleća.

Bik

Mlad Mesec se javlja u vašem znaku, na osi odnosa, a to znači da ćete biti toliko šarmantni i privlačni da će vam ljudi prilaziti, zvti vas na sastanke, započinjati komunikaciju ili samo nuditi prijateljstvo. U svakom slučaju, vaša popularnost će samo rasti, jer će vas Venera u vašem znaku inspirisati da izgledate lepše i oko sebe stvarate pravu magnetnu magiju. Posebno je važno upoznavanje od 8. maja do 21. maja.

Škorpija

U vašoj vezi desiće se nešto sasvim novo, jer se u vašem partnerskom i bračnom sektoru događa mlad Mesec. Iz vedra neba može se pojaviti nova osoba u vašem životu. U početku ćete možda imati profesionalnu vezu vezan za posao ili putovanja, možda će vam on pomoći da rešite problem sa nekretninama. A od 18. do 21. maja može se razbuktati strast koju niste ni očekivali

Jarac

Mlad Mesec se dešava u vašem sektoru ljubavi i sreće, tako da bi nova romansa mogla da dođe u vaš život! Poznanstvo može da se izrodi iz vašeg hobija, sporta ili nekog interesovanja (npr., odlučite da odete na put ili se zainteresujete za nešto neobično za vas). Za mnoge Jarčeve koji trenutno prolaze kroz težak period, mlad Mesec može postati nulta tačka u njihovom odnosu sa samim sobom, na primer, počećete više da brinete o sebi, promenite garderobu i odlučite da poboljšate svoj imidž. Upravo ta energija može da vas privuče u partnerstvo koje će vam okrenuti glavu.

Ovan

Mlad Mesec se javlja u vašem sektoru novca i samopoštovanja, ali Venera, vladar vaših partnera, učestvuje u samom događaju. To znači da će vam neko možda priznati svoja osećanja ili vam dati lep poklon, posebno od 17. do 21. maja. Budite pažljivi prema novim poznanstvima, posebno ako ste bukvalno naterani da preuzmete inicijativu. Najverovatnije je to zbog činjenice da će vam univerzum poslati zaista jedinstvenu osobu – nemojte je propustiti.

BONUS VIDEO:

Dušan Blagojević - Zašto je 21. vek - vek usamljenosti MONDO/Uroš Arsić

Sensa/Z.A.