Teško je priznati poraz, posebno kada smislite odličan plan. Bliski ljudi neće podržati vaše genijalne ideje. Tri horoskopska znaka će ovo loše podneti zbog jakog ega.

Ovan

Niko vam ništa ne može oduzeti, jer je poznato da ste neko ko može da izdrži pritisak i uradi mnoge stvari. Na neki način, ponosite se ovom sposobnošću, ali ćete otkriti da vam danas stvari postaju malo teške, jer ste možda zagrizli više nego što možete da sažvaćete. 

Nikad ne volite da priznate poraz. Međutim danas nećete iskustit poraz već ćete imati osećaj kao da ste poraženi i to je ono što će da vas najviše muči.

Ribe

Poslednja stvar koju ste ikada želeli da priznate je da postoji nešto što ne možete da uradite. To ne znači da verujete da možete da uradite sve, ali izgleda da neke stvari više nisu u vašoj kormilarnici i to vas deprimira. Želite da budete kakvi ste oduvek bili; energični, uvek prisutni, pažljivi. Ipak konačno ćete nešto priznati: jednostavno ne možete sve.

Ovo vam izgleda kao poraz, ali ipak, ne možete učiniti da se dogodi nešto što se očigledno neće dogoditi. Iako postoji mnogo kosmičkih pomagača koji će vas videti kroz sve ovo, možda ne biste želeli da zaključite sa idejom da je prihvatanje ono što je najbolje tokom ovog vremena.

Jarac

Zanimljiva stvar kod vas je da sti uvek spremni da priznate poraz. Ovo nije zato što to predviđate, već zato što ako ste uradili nešto pogrešno, ili ste napravili ozbiljnu grešku negde na liniji, želite da znate. Vi želite da preuzmete odgovornost jer ste veoma odgovorna osoba. Ako znate šta ste uradili, onda ćete znati kako da to poništite, ako je potrebno.

Saznajte šta vam donosi retrogradno pomeranje planeta ovog proleća.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.