Pod punim mesecom u Strelcu 23. maja 2024. godine verovatno ćemo obogatiti sopstveni način razmišljanja i osećati se optimistično u pogledu budućnosti. Tamo gde smo ranije mogli da vidimo zatvorena vrata ili blokade na putevima, ovaj pun Mesec će sijati svetlošću, omogućavajući nam da vidimo novi put napred.

Da bismo iskoristili energiju ovog punog meseca, zahvalnost će biti naš ključ. Što se više fokusiramo na sve darove i obilje oko nas, što više možemo da slavimo tamo gde smo danas i da se osećamo u miru sa našom trenutnom situacijom, to ćemo više koristi osetiti od ovog punog meseca.

Pun Mesec u Strelcu i naša namera da učinimo radost

Koristite ovaj pun mesec kao podsetnik da tražite radost, proslavite sve ono zbog čega se osećate dobro i unesite malo avanture i igre u svoj život! Probajte nove stvari, družite se sa prijateljima zbog kojih se osećate dobro, radite nešto što rasplamsava vaše strasti i samo podsećanje sebe da život nije naporan su sjajni načini da se uskladite sa ovom energijom.

Naša namera takođe može pomoći da se oslobodimo srama zbog stvaranja radosti. Ponekad se osećamo kao da je naporan rad neophodan da bismo se osećali produktivno ili da bismo napravili razliku. Međutim, ponekad je najbolja razlika koju možemo da napravimo u svojim životima i životima drugih da budemo ta osoba koja donosi radost.

Pun Mesec u Strelcu i Neptunu - planeta snova

Neptun, planeta snova, aktivna je pod ovim punim Mesecom, pružajući nam talas podrške kada je u pitanju ostvarenje sopstvenih snova. Usudite se da sanjate veliko; usudite se da dosegnete više i neka vas vodi svetlost punog meseca.

Neptun je takođe veoma kreativna planeta, pa će kreativni projekti biti posebno podržani. Takođe možemo osetiti nalet kreativne energije, što nam omogućava da razmišljamo drugačije i osećamo se potpunije.

Kad god je Neptunova energija jaka, to je obično način univerzuma da nas podseti da verujemo svojim instinktima. Naša intuicija može biti pojačana pod Neptunovom čarolijom, pa ako postoji nešto što treba da završite ili da se posebno oslobodite iz svog života, slušajte svoju intuiciju.

Ako želite da upijete obilnu vibraciju ovog punog meseca, morate se postaviti u način razmišljanja o obilju, a najbrži način da to uradite je kroz zahvalnost. To što ste zahvalni za sve što imate omogućava vam da podignete svoju vibraciju i sagledate stvari iz pozitivnijeg načina razmišljanja.

Ako prolazite kroz težak period, pogledajte da li možete da se izvučete iz nereda tako što ćete napraviti pauzu i odvojiti vreme za zadovoljstvo. Neka vam namera bude zadovoljstvo i radost i vidite kako to pomaže da se stvari promene.

Saznajte koji znakovi će imati najviše sreće u ljubavi do 25. maja.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.