Energija Punog Meseca u Strelcu 23. maja 2024. je izuzetno snažna i sanjiva. Uči nas da pokažemo i dobijemo zahvalnost za sve dobro što se desi, a posebno je ljubazan prema onima koji znaju da cene male stvari. Svi ćemo biti okruženi ovom posebnom energijom, ali će najveći uticaj osetiti 3 horoskopska znaka. Evo o kome je tačno reč.

Blizanci

Pun Mesec u Strelcu bi mogao da podstakne Blizance da istražuju nove ideje, filozofije i mesta. To bi moglo izazvati njihovu radoznalost i potrebu za raznovrsnošću, što bi ih moglo motivisati da putuju ili nauče nove stvari . Promena koju će doneti ovaj pun Mesec uticaće na njihovo unutrašnje ja, a najveća promena će se desiti na ličnom nivou.

Devica

Device mogu osetiti naglasak na svojim ciljevima i ambicijama tokom punog meseca u Strelcu. Osećaće potrebu da prošire svoje vidike i fokusiraju se na dugoročne ciljeve. Oni mogu biti upućeni da razmotre svoju životnu filozofiju i prilagode se kako bi bolje ispunili trenutne želje i potrebe.

Ribe

Ovaj Pun Mesec može podstaći Ribe da se suoče sa svojim dubokim emocionalnim unutrašnjim procesima i transformacijom. Možda osećaju snažnu potrebu da oslobode stara emocionalna opterećenja i otvore se za nova emocionalna iskustva. Ribe su znak koji očekuje najveću promenu, jer će energija ovog punog meseca zaista uticati na njihove odnose, a jedno poznanstvo bi moglo i da se završi.

Saznajte šta vam donosi ljubavni horoskop za jun.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa hr/Sensa/A.S.