Ono što ćemo naučiti 21. maja, jeste da ništa nije vredno toga da se toliko opterećujemo. Tri horoskopska znaka mogu osetiti da je njihov partner prešao granicu.

Bik

Dobićete poruku, a na vama je da li ćete da je prihvatite ili da je zaobiđete. Naravno, ovo ne možete učiniti. Znate šta treba da uradite i kako to da uradite. Ovo se tiče vašeg ljubavnogživota. Očekivali ste čuda od svog partnera i otkrili da vaš partner nije čudotvorac.

Dakle, tokom Meseca nasuprot Merkuru, pomirićete se sa realnošću vaše veze. Nije tako loše kada se oslobodite svojih velikih očekivanja. Držali ste partnera prema nedostižnom standardu, a sve što vam je to donelo je razočaranje. 

Blizanci 

Jedna stvar koja će biti očigledna u vašem životu: očekivanja se mogu završiti katastrofom. Oduvek ste imali veoma visoke standarde i zbog toga ste otkrili da je to postalo nešto slično postavljanju prepreka preko kojih vaš romantični partner može da preskoči.

Ovo nije fer ni prema partneru ni prema vama. Potrebno je da mu pružite prostora i videćete koliko će stvari krenuti da idu u vašu korist.

Jarac

Shvatićete da osoba sa kojom ste bili nije onakva kakva želite da bude i da je to u redu. Pokušali ste da je ukalupite da postane neko ko nije. Konačno ste počeli da shvatate da niste vi ti koji mogu nekog da promene, već da to osoba mora da uradi sama ako to želi.  Tokom tranzita Meseca nasuprot Merkura, treba da prihvatite partnera takvog kakav jeste ako želite da uspete, piše sajt YourTango.

Saznajte šta vam donosi retrogradno pomeranje planeta ovog proleća.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.