Horoskop za 5. jun 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Ovaj dan je pun prilika za vas. Planovi vam napreduju veoma dobro. Danas ćete mnogo više pažnje posvetiti detaljima. Ovaj period vas približava onome što zaista želite od svoje budućnosti. Pročitajte i šta vam predviđa nedeljni horoskop.

Bik

Bikovi moraju dobro da promisle o odluci koju moraju doneti. Pažljivo pročitajte dokumente koji vam stignu i ne potpisujte ništa dok ne budete sigurni u svoju odluku. Naučite da slušate svoje instinkte, ali i konsultujte se sa važnim ljudima u vašem životu. Počinju važne promene.

Blizanci

Tokom ovog perioda posvećujete pažnju učenju i obrazovanju. Bićete pred važnim ispitima. Ako ste pažljivi i opušteni, onda će stvari ići bolje nego što ste se nadali. Trenirajte da gledate na događaje sa više optimizma. Na taj način možete eliminisati stres.

Rak

Vaša duhovna priroda vam pomaže da rastete na nove načine. Mnogo više pazite na ishranu, ali i na praktikovanje meditacije. Ovaj dan treba u potpunosti da bude posvećen duhovnosti. Uspevate da se smirite i postignete neverovatnu unutrašnju snagu.

Lav

Vreme je da počnete da korsitite sve svoje resurse. Ovaj dan će vas staviti pred mnoge izazove, ali čini se da možete odlično da se nosite sa njima. Zvezde vas pozivaju da više verujete sebi i da se više oslanjate na svoju intuiciju.

Devica

Device će danas biti veoma produktivne. Merkur ostaje u Blizancima, a to aktivira vašu kuću posla i odnose sa ljudima sa kojima živite i radite. Mnogo vam je lakše da komunicirate i donosite odluke na poslu. Strpite se još malo, uskoro stiže novac. A dolazi vam i ljubav.

Vaga

Ponekad se čini da vam je teško da pronađete svoj unutrašnji mir, a ovaj dan vam donosi mnogo izazova. Užurbanost je u poslednje vreme učinila da ste zabrinuti da ćete izgubiti iz vida stvari koje su zaista važne. Pokušajte da budete malo nežniji prema sebi.

Škorpija

Kada je Merkur u Blizancima, uspevate da povećate svoju energiju. Vaša intuicija raste i postaje jača svakog dana. Sve vam je jasnije šta treba da uradite da biste stigli tamo gde želite. Sve što treba da uradite jeste da se oslobodite svojih inhibicija i pustite svoja osećanja na slobodu.

Strelac

Stiže mnogo lekcija za vas. Počinjete da otkrivate sebe i shvatate šta ste tačno naučili u prethodnoj vezi. Proces izlečenja će sada biti lakši, a uskoro ćete možda sresti osobu koja će vam izlečiti dušu i učiniti vas nekako celovitim. Opustite se i uživajte.

Jarac

Pokušavate da budete organizovani. Otvara se mnogo prilika za vas, a i vreme je da pokažete onima oko sebe zašto ste zemljani znak. Biće vam mnogo lakše da donosite dugoročne odluke i pravite planove za leto. Razmišljate o odmoru i nadate se moru u septembru.

Vodolija

Vaše srce je čisto i pomaže vam da prebrodite teško vreme. Ovaj period otvara vam nove horizonte i uči vas da sanjate otvorenih očiju. Vreme je da iskoristite prilike koje vam se pružaju, a bilo bi lepo da češće stavljate sebe na prvo mesto. Obratite pažnju na ishranu i uradite krvnu sliku.

Ribe

Ribe se danas osećaju prelepo i divno. Ovaj dan vam donosi mnogo dobrih vesti. Lični planovi se neće promeniti. Osećate se snažno, važno i optimistično kada je reč o budućnosti. Nastavite da radite ne sebi, već blistate. Pripremate iznenađenje za partnera.

BONUS VIDEO:

Zašto je brak podvig MONDO/Uroš Arsić

  Sensa/Z.A.