Horoskop će obradovati 5 znakova. Budući da se Mesec u Lavu ističe kao kosmički dobrotvor, najbolje što možete da uradite jeste da ne dozvolite da vaša osećanja prevladaju nad vama, tako ćete se osloboditi svojih strahova i osloboditi vašu dušu.

Ovan

Budite mirni i nežni, energija 13. juna je stvorena za vas, iako će vam radni dan biti gust. Nećete dozvoliti nikome da se opravdava za loše ponašanje ili toksičnost. Na snazi je briga o sebi. Verujte svom srcu i umu, radite ono što vam prija.

Ribe

Misli i osećanja koja ste skrivali danas izlaze, hteli to ili ne. Na listi ste najsrećnijih znakova, pa nemojte ignorisati zov svoje duše za isceljenjem. Neka vam san i opuštanje budu prioritet. Idite na masažu celog tela ili popiti umirujući čaj pre spavanja.

Bik

Danas ćete osetiti mir i zadovoljstvo. Recite glasno ono što imate da kažete i budite autentični, posebno u kreativnim projektima. To će vam pomoći da se opustite. Spavajte i odmarajte se. Velike promene su na pomolu. I to će biti priprema za sledeći deo vašeg putovanja.

Rak

Kada vam neko kaže da ste drugačiji, zapitajte se da li je to tek površno mišljenje. Zvezde će vam pomoći da se suočite sa svim izazovima i uživate u izobilju. Ne dozvolite nikome da sabotira vašu radost. Odmorite se i naspavajte. Šta god da vas izbaci iz takta, brojite do 10.

Škorpija

Ovo je lep dan. Osećaćete se voljenim i cenjenim od svih. Ništa vas ne može zaustaviti. U stvari, karma je tu da vam sve razjasni. Nov projekat će napredovati, ohrabruje vas to što ćete dobro raditi sa drugima koji imaju zanimljive ideje a koje se mogu uklapaju sa vašim na super način.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/Z.A.