Horoskop za 13. jun 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Danas se osećate veoma motivisano da postignete ciljeve razumevanjem svojih primarnih motiva za izbore koje pravite. Biti neustrašiv znači da svesno odlučite da ne dozvolite da vas strah pobedi. Pročitajte šta vas u junu čeka u ljubavi.

Bik

Pazite sene porbudite iscrpljeni i stalno se pitajte šta je vaša najveća potreba. Zapamtite da ništa izvan vas ne može da vam pruži osećaj ispunjenosti, bez obzira na to kakav uspeh postignete. Vi jedini znate šta je najbolje za vas. Ljbomorni ste.

Blizanci

Ovo je fantastčan trenutak da pustite svoju kreativnost da teče i prepustite se svojim impulsima. Ponekad um na kraju kontroliše sve, a zvezde kažu da i čula znaju kako da nas usmere tamo kuda teba da idemo. Pustite novu osobu u život, značiće vam.

Rak

Hrabrost se odnosi i na razumevanje strahova i na to da im ne dozvolite da vas savladaju. Ako niste sigurni kuda da krenete, ne obraćajte pažnju na stvari koje vas uznemiravaju i slušajte svoj unutrašnji glas za smernice. Dobićete lepo iznenađenje od prijateljice. Javite se roditeljma.

Lav

Možda ćete osetiti potrebu da budete spontaniji. Međutim, pazite da ne donosite ishitrene odluke zbog kojih biste kasnije mogli da zažalite. Razmotrite sve svoje mogućnosti pre nego što presečete. Posetite fizijatra i prestanite da opterećujete kičmu.

Devica

Danas je dan da shvatite svu lepotu spontanosti. Ništa što je prinudno ne može da vam donese ispunjenje koje vam je potrebno. U svetu koji se brzo razvija možete osetiti pritisak. Odvojte vreme da ponovo otkrijete umetnost strpljenja. Upišite neki kurs ručnog rada.

Vaga

Neophodno je da prepoznate u kom trenutku sukoba treba da pokrenete razgovor. Zrelo suočavanje sa tenzijama omogućiće vam da otkrijete svoja prava osećanja i da budete autentični. Partner vam nameće svoj pogled na svet, to vam ne prija nikako.

Škorpija

Danas je dobro vreme da prispitate sve svoje odnose. Imate pravo da izrazite šta vam je važno, a to vam može pomoći povećate samopouzdanje i preuzmete korake kako biste ispunili želje u emotivnoj vezi. Dobićete vesti od prijatelja, neće vam se dopasti.

Strelac

Ovo je pravi trenutak da se izvučete iz rutine i isprobate nove metode da izrazite kreativnost. Ako se osećate kao da stagnirate sve vreme, sada ćete imati energiju da krenete napred. Počnite od frizera ili odlaska u šoping, to će vam udahnuti entuzijazam.

Jarac

Danas ćete otkriti da želite da buete slobodniji. Pogledajte šta možete da učinite da biste imali više autonomije u svom životu. Sad je dobro vreme za sklapanje ili reviziju ugovora ako osećate da nešto nije u redu. Na nebitne stvri vam odlazi previše dnevne energije, a to vas nervira.

Vodolija

Potrebna vam je detaljna organizacija kako biste od života dobili više radosti. Odbacite aktivnost kja vas sputava da se osećate slobodnije, šta god da je posedi. I nemojte kriviti sebe zbog odluka koje donosite. Detaljno planirate odmor i jedva ga čekate.

Ribe

Danas nemate vremena da dišete, pa ćete osetiti veliki pritisak da nastavite sa obavezama koje vas čekaju na stolu. Dakle, zauzmite stav i prestanite da odlažete stvari jer vam one donose samo frustraciju i uznemirenost.

BONUS VIDEO:

Zašto je brak podvig MONDO/Uroš Arsić

  Sensa/Z.A.