Prema horoskopu, Polumesec u Lavu ima čudan i zanimljiv efekat na nas, posebno smo skloni da više kontrolišemo ono što osećamo. A 3 horoskopska znaka će 12. juna 2024. biti poput detektora laži i staviti tačku na veze koje im mogu naškoditi, i ljubavne i prijateljske.

Devica

Prva lekcija za danas je da se ne uznemiravate zbog stvari koje čujete, posebno ako ne možete da ih sprečite. Skloni ste da reagujete na reči i postupke drugih, a ponekad te situacije nemaju mnogo veze sa vama. Drama i negativnosti 12. juna mogu se pojaviti na poslu ili u krugu prijatelja. Primetili ste da neko stalno laže i pravi greške, a vi to želite da zaustavite po svaku cenu. Ne želite i ne možete da gledate nepravdu.

Vaga

Ono što će vam smetati 12. juna jeste to što ste saznali za nešto što jednostavno nije u redu. Neko je u pokušao da vas slaže, a vi ste znali istinu. Vaša intuicija vam je rekla da nešto zaista nije u redu sa dotičnom osobom, a sada su se slutnje potvrdile. Vaša urođena želja za traženjem pravde dolazi d izražaja 12. juna. Nemojte ništa da prećutite. Pošto ste strpljivi i mudri, intervenisaćete u pravom trenutku. Kako dani budu prolazili, osećaćete se kao pobednik u borbi za istinu i iskrenost.

Vodolija

Vi ste veoma mudra osoba i to nikada ne smete zaboraviti. Iako znate da vas ljudi doživljavaju kao osobu s glavom u oblacima, veoma ste daleko od toga. Ne izražavate svaku misao koja vam padne na pamet. Ali 12. juna primetićete da vas jedan prijatelj zapravo ne poznaje. I lako možete da shvatite ko su vam pravi prijatelji. Primetićete i one koji su tu samo da iskoriste vašu dobrotu. Jednu grešku osećate i želite da je ispravite što je pre. Ne možete da tolerišete aroganciju i iskoristićete svoju moć da pobedi pravda.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/Z.A.