Horoskop za 17. jun 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Danas se fokusirajte na praktične zadatke i obaveze koje ste odlagli. Vaša upornost će biti ključna za postizanje ciljeva. Pazite da ne budete preterano impulsivni u svojim odlukama. Budite nežni prema sebi i bližnjima. Prošetajte se bar po kvartu. Pročitajte šta vas u junu čeka u ljubavi.

Bik

Vaša stabilnost će danas biti presudna. Potrudite se da ostanete smireni i uravnoteženi, čak i ako se suočite sa izazovima i nepravdom. Posvetite vreme sebi i uživajte u malim zadovoljstvima. Reimo, spremite poslasticu ili sladoled od čokolade i pozovite prijatelje. Raduje vas kad neko hvali vaše kuvanje.

Blizanci

Danas će vam komunikacija i društvene veze biti naglašene. Iskoristite svoj šarm i inteligenciju da ostvarite pozitivne interakcije sa drugima. Budite otvoreni za nova iskustva i zakažite letovanje u mestu koje ste do sada izbegavali. Ljubomoru partnera odagnajte romantičnim znakom pažnje.

Rak

Vaša osetljivost mogla bi biti izražena danas. Potrudite se da se brinete o svom emocionalnom blagostanju i zapitajte se šta vam je potrebno. Nemojte se bojati da zatražite podršku partnera ili pomoć prijatelja. Očekuje vas naporna sedmica na poslu, budite spremni.

Lav

Osećaćete se samouvereno i energično danas. Iskoristite ovaj pozitivan impuls da preuzmete inicijativu u porodici i s partnerom. Budite lider i inspiracija za druge. Prijaće vam odlazak na reku ili u planinu. Razmislite o poseti lekaru.

Devica

Danas se fokusirajte na detalje i organizovanje svega što vas čeka na poslu. Vaša analitička sposobnost će vam pomoći da efikasno rešavate probleme i postižete ciljeve. Pazite da ne budete prekritični prema sebi ili drugima. Srešćete važnu osobu iz prošlosti i sve će vam se vratiti.

Vaga

Harmonija u odnosima će biti ključna za vas danas. Potrudite se da budete diplomata u interakciji sa drugima i da nađete kompromise tamo gde naiđete na konflikt. Pazite da ne zanemarite svoje potrebe zarad mira s partnerom. Pogodiće vas netačne informacije koje kruže o vama.

Škorpija

Možda ćete danas osećati potrebu za introspekcijom. Iskoristite vreme da istražite i preispitate svoje unutrašnje motivacije i želje. I budite spremni da se suočite sa tim da niste postigli ono šo ste naumili. Najvažnije je da ne odustanete. Dobićete svu pažnju partnera. Idite u pozorište ili bioskop, prijaće vam.

Strelac

Vaša avanturistička duša će biti danas ushićena. Potrudićete se da preskočite sve rutine i da istražite nove mogućnosti. Bićete hrabri i otvoreni, a partner raspoložen da vas prati. Čak i da isprobate samo nov recept ili jelo, nešto će se u vama preokreuti. Zaštitite kožu od sunca.

Jarac

Danas će vaša praktičnost i disciplina biti ključne za uspeh. Postavite jasne lične ciljeve i budite uporni da ih ostvariite. Pazite da ne budete previše strogi prema sebi - samo počnite: frizer, zubar, trening... Imate potrebu da nešto promenite. Nedostaje vam ljubav.

Vodolija

Vaša originalnost će doći do izražaja danas. Budite kreativni i inovativni u svojim idejama i pristupima problemima. Podelite svoje vizije sa drugima i inspirišite ih svojom jedinstvenošću. Žudite za egzotičnim krajevima, pa je vreme da bukirate letovanje.

Ribe

Vaša intuicija će biti naglašena danas. Nema vam druge nego da slušate svoj unutrašnji glas, pa da izbegnete ljude i događae za koje verujete da vam neće prijati. Imajte poverenja u partnera, on će vam pomoći da se nosite sa svim izazovima. Zakažite termin kod ginekologa.

BONUS VIDEO:

Zašto je brak podvig MONDO/Uroš Arsić

  Sensa/Z.A.