Ljubavni nedeljni horoskop za nedelju od 17. do 23. juna 2024. baciće svetlo na vaš romantični put. Otkrijte kako će kretanje planeta uticati na ljubav svakog od 12 znakova Zodijaka.

Ovan

Ove nedelje novi talas ljubavi će se podići u vašoj romantičnoj vezi. Ako ulazite novu vezu, zvezde su vam naklonjene. Savet jee da provedete kvalitetno vreme s partnerom i negujete vezu. Jaka emotivna energija predstavlja priliku da produbite vezu i podstaknete svoj romantični život.

Bik

Tokom ove nedelje, trebalo bida se fokusirate na rešavanje sukoba iz prošlosti. Pristupite svemu sa strpljenjem i mudrošću, otvorite um kada komunicirate s partnerom. Ako rešavate probleme sa razumevanjem i empatijom, smanjićete napetost i podstaći harmoniju u vezi.

Blizanci

Ove nedelje doživećete mnogo divnih trenuaka u romantičnoj vezi. Pazite se jer biste mogli naići na nekog ko će vam zarobiti srce. Iskoristite vreme na najbolji način i isplanirajte romantičan sastanak kako biste natenane i na miru uživali u svakom ljubavnom trenutku.

Rak

Neophodno je da pokazažete mudrost i strpljenje na ljubavnom frontu ove nedelje. Nemojte se fokusirati na komplimente već obratite pažnju na ono što vam je zaista važno. Ove nedelje stvaraćete lepe i srećne uspomene sa svojim partnerom. Imate izražen libdo.

Lav

Tokom cele nedelje možete da očekujete mnogo uzbuđenja u vašem ljubavnom životu. Iskoristite priliku da poboljšate međusobno razumevanje i negujete poverenje sa svojim partnerom. Razmislite o planiranju putovanja kako biste produbili svoju vezu i stvorili trajna sećanja.

par - shutterstock_369085565.jpg
Shutterstock/RossHelen Ljubavni nedeljni horoskop od 17 do 23 juna 2024

Devica

Ove nedelje pokušajte da date prioritet harmoniji i ljubavi. Popravite komunikaciju sa svojim partnerom, odvojite vreme da razumete emocije jedno drugog. Prigrlite lepotu malih zajedničkih trenutaka, pronalazeći radost u jednostavnim zadovoljstvima. Napišite voljenom pismo - rukom.

Vaga

Emotivni odnosi su spremni za novo poglavlje ispunjeno uzbuđenjem. Za sve slobodne Vage na pomolu je mogućnost da sretnu i upoznaju nekoga izvanrednog. Prihvatite ovu priliku da usmerite ljubav u pravcu koji će vas ispuniti od glave do pete lepotom.

Škorpija

Tokom ove nedelje vaša vza ulazi u fazu stabilnosti. Ovo je dobar trenutak da se pozabavite svim razmiricama iz prošlosti. Pristupite svemu uzdržano i strpljivo, dajte prioritet tome da sa svojim partnerom provedete kvalitetno vreme Veoma ste takilno oseljivi..

Strelac

Vaša emotivna veza mogla bi da doživi nov početak ove nedelje. Obavezno osmislite romantične trenutke sa svojim partnerom. Ojačajte ljubav izražavanjem svoje naklonosti, rečima, gestovima, kroz promišljene i neobične poklončiće u lepoj atmosferi.

Jarac

U vašoj vezi moglo bi da dođe do povremene konfuzije i zahlađenja. Pristupite tim trenucima s nežnošću i razumevanjem. Praktikujte otvorenu komunikaciju i nastojte da sve nesuglasice s partnerom rešite kroz dijalog pun poštovanja. Vašoj ljubavi još nije kraj.

Vodolije

Tokom ove nedelje vaši ljubavni odnosi biće ispunjeni radošću i spokojem. Istražite nova iskustva s partnerom da biste poboljšali i ojačali vašu vezu. Podstičite međusobno razumevanje i produbite svoju ljubav lepim rečima i gestovima.

Ribe

Ove nedelje vaša ljubav biće prožeta nežnošću i toplinom. Povezivanje sa starim prijateljem doneće vam radost i nostalgiju. Posvetite kvalitetno vreme svom partneru kako biste učvrstiili vašu ljubav. Razgovarajte o iskrenim temama i učinite da se osećate povezanije sa svojim partnerom.

BONUS VIDEO:

Dušan Blagojević - Zašto je 21. vek - vek usamljenosti MONDO/Uroš Arsić

Sensa/Z.A.