Horoskop predviđa da će se 17. juna otvoriti vrata novom načinu razmišljanja za četiri horoskopska znaka. Ovaj dan za njih označava novi put i pokazuje da ne samo da su predodređeni za nešto veliko već da su sile prirode definitivno na njihovoj strani. Tome kumuju astrološke prilike. Mesec je u Škorpiji, što nam pomaže da razbistrimo um i otvorimo ga za energiju univerzuma, dok Mesečev trigon s Venerom scenariju dodaje dodir ljubavi. Ova 4 horoskopska znaka najviše će imati koristi 17. juna 2024. i primiti poklon iz univerzuma.

Rak

Merkur u vašem znaku daje vam osećaj da ste zaštićeni, a 17. juna tranzit Meseca u Škorpiji usavršiće vaše instinkte i dozvoliti vam da otvorite srce i um, te da primite poklon univerzuma. U ponedeljak ćete iskusiti osećaj duboke zahvalnosti za sve što imate i što vam je obećano. Nešto što ste intimno priželjkivali dogodiće se dok je Mesec u Škorpiji, a vi ćete to shvatiti kao pravi blagoslov. Danas ste zahvalni i osećaćete se posebno. To vam pomaže da budete osoba puna ljubavi.

Vaga

Univerzum je tu da biste se osećali dobro u životu, a treba da znate da je budućnost za vas svetla. Dobijate dar sa neba na početku nedelje. Koristićete energiju Meseca u znaku Škorpije, ono što ste započeli prošle nedelje završićete ove sedmice, i to na veoma pozitivan način. Čini vam se kao da vas ljudi odjednom slušaju, pa se osećate važno. Mesec u Škorpiji vam pokazuje da niste bili ignorisani i da je sve bilo u tajmingu, a sada je vreme na vašoj strani. Univerzum čuje da ste u nevolji. I događa se preokret – sve će biti dobro na kraju.

Škorpija

U ponedeljak, 17. juna, Mesec u trigonu sa Venerom omogućiće vam da se osećate neverovatno dobro u vezi s vašim ljubavnim životom. Ako ste se pitali kuda će vaša veza ići, tranzit 17. juna pokazaće vam da treba da budete sigurni da sve ide pravim putem. Kao da su se kosmičke sile udružile da vam donesu dobru vest, u ponedeljak ćete dobiti sve što vam treba i sve što želite. Saberite se i pokrenite ljubavnu mašinu. Bićete voljeni i volećete svim srcem. Ovo je moćan dan za vas.

Jarac

Verujete da vas univerzum podržava u svemu što radite. A tokom Mesečevog tranzita i njegovog trigona s Venerom videćete ne samo da ste u pravu već da će ta sila moćnija od vaših najmaštovitijih misli. Dobrota se sliva kod vas ovog ponedeljka. Mogli biste čak i da pustite suzu radosnicu jer ćete otkriti ne samo to da vam stižu odgovori na vaše molitve već i da postoji obećanje da će je biti još. Ne možete da pobegnete od lepe i nežne atmosfere dana. Budući da ste Jarac, pokazaćete beskrajnu zahvalnost. Cenite lepe trenutke i znate da su vam oni zaista poklon. Ljubav prožima vaše srce.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

 Sensa/Z.A.