Horoskop za 18. jun 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Najveća radost u životu je biti i ostati autentična osoba. Sve što bi moglo da bude površno ili neuredno uopšte vam se ne dopada. Danas ćete možda odlučiti da svoj talenat primenite u praksi kako biste mogli da izrazite svoju ljubav koju skrivate iz straha da ne budete povređeni. Pročitajte šta vas u junu čeka u ljubavi.

Bik

Čak i kada autoritet pokuša da poljulja vaše planove, imate strategiju da se izvučete. Vaša ideja nije pogrešna, dobili ste vreme za razmišljanje bez ograničenja. Ne fokusirajte se na ono što vam nedostaje, razmislite o tome šta je moguće. Partner vas ignoriše danas. Problemi sa sinusima.

Blizanci

Ovo je dobar trenutak da se malo distancirate od svih odnosa i veza. Ponekad je teško videti šumu od drveća, ali možda ćete otkriti da nešto u odnosima mora da se promeni da biste se osećali slobodnim da rastete i razvijate se. Izađite u solo šetnju po prirodi, to će vam pročistiti um.

Rak

Ovo je odlično vreme da steknete dublje uvide o sebi jer nećete biti ometeni spoljnim svetom. Ako ste nedavno imali gust raspored, sada je savršeno vreme da se smirite i porazgovarate sa sobom. Partner vas je ostavio na miru, ni to vam se ne dopada. Poziv od rođaka iz inostranstva.

Lav

Nešto iznenadno može da vas preusmeri na neočekivano mesto. Dopustite da vas talas nosi tamo gde mislite da treba da budete i otvorite svoj um. Imate velika očekivaja, ponekad je razmišljanje van okvira najbolje rešenje da vas izvuče iz teških situacija.

Devica

Niko osim vas ne može definisati vaše ciljeve za uspeh. Vaš kompas je vidljiv samo vama, pa je vreme da se zapitate koje lažne prepreke u karijeri blokiraju vašu viziju. Što ste iskreniji prema sebi ovog meseca, to ćete bolje moći da se nađete na pravom mestu u pravo vreme.

Vaga

Ako se potrudite za sve ljude kojima je pomoć potrebna, ostaćete bez snage. Napravite pauzu jer vaš trud neće svi umeti da cene. Ukoliko budete odustali od sastanka sa potencijalnim partnerom, suočićete se sa sopstvenim mrakom. Planirate odmor i odlazak u teretnu.

Škorpija

Dajete prednost lepoti, dekadenciji i uživanju. Kreirate svoj svet fantazije. Ovo je vaša šansa da se oslobodite preteranog razmišljanja i zaronite u jednostavnu negu i brigu o sebi. Osećate se senzualno i svi to prićuju, naročito suprotni pol.

Strelac

Vaši snovi i želje su otvoreni za pregovore. Misija je uvek podložna promenama. Nemojte se držati praznih ciljeva zbog kojih se više ne osećate dobro. Stare vrednosti ili verovanja zamenili ste novim vizijama. Vaš život je trenutno usklađen sa vašim vrednostima.

Jarac

Otpustili ste mnogo stvari u životu i uskoro ćete zakoračiti na potpuno novo mesto. Razmotrite svoje saveze i mesta koja vam izazivaju osećaj istinske pripadnosti. Idi tamo gde se osećate dobrodošlo. Ako nekome morate da se pravdate, na pogrešnom ste mestu.

Vodolija

Neka vas ne iznenadi ako vam se uspomene iz prošlosti ponovo pojave danas. Vaš um je otvoreniji nego ikad za integraciju prošlih i novih iskustava. Ovo je dobar trenutak za vođenje dnevnika. Praktikujte bilo koje opuštanje i probajte da odmorite mozak od teških misli.

Ribe

Čeka vas veliki trenutak, ali morate da se odreknete društvenog scenarija i poverujete da je vaš put pravi. Ukoliko je sve lako, predvidljivo, zacrtano i oblikovan, to verovatno nije vaš put do uspeha. Pratite osećaj u stomaku. Partner vas jako nervira, kao da vas ne razume.

BONUS VIDEO:

Zašto je brak podvig MONDO/Uroš Arsić

  Sensa/Z.A.