Horoskop predviđa da je 19. juna 2024. godine za 3 znaka biti dan ljubavi. Da je zaljubljivanje i pronalaženje nekoga dostojnog naše ljubavi sasvim moguće, sugeriše nam astrologija ove srede, kada je Mesec u Strelcu. A 3 znaka shvatiće da je u redu verovati da je prava ljubav zaista moguća. Poverite šta vas još u ljubavi čeka juna 2024.

Blizanci

Verujte svom stomaku i samo se prepustite. Bili ste uzdržani kada su u pitanju ljubav i romansa, jer teško je verovati i sebi kamoli drugom ljudskom biću. Vaše iskustvo vas je prevarilo, ali vas nije zaustavilo. Zato vam 19. jun omogućava da ponovo osetite leptiriće u stomaku. Mesecom u Strelcu daje optimizam. Dan je pun nade i donosi i rezultate koji vas ubeđuju da je u redu da idete napred sa osobom koju ste upravo upoznali. Ne morate više da se branite. Ljubav je istinita i čeka da poverujete u to.

Vaga

S vremena na vreme, univerzum voli da postavi stvari "baš kako treba“, a da se mi osećamo kao pobednici. Za vas je to 19. jun, dan kada će vam ljubav vašeg života priznati svoja osećanja... a ta osećanja su zaista "prava ljubav. Znate da je stvar dobra kada je vidite. Do ušiju ste zaljubljeni, i vi i on. Niko od vas ne oseća potrebu da preispituje šta se dešava. Sigurni ste da vam se dešava prava stvar.

Jarac

Dovodite u pitanje stvari kao što su autoritet, ljubav i posao, ali pametni ste i intuitivni da shvatite stvari. Znate da li je nešto stvarno ili nije. Kada je u pitanju vaš ljubavni život, otkrićete da je ono što sada imate i stvarno i istinito. Pronašli ste ljubav svog života i osećate vibraciju koja dolazi sa Mesecom u Strelcu. Iskrenost je sve, to je bez sumnje prava ljubav. I osećate se najmoćnije. 

BONUS VIDEO:

MONDO/Uroš Arsić Zaljubljenosti ili ljubav, sve više singl ljudi

Sensa/Z.A.