Horoskop za 25. jun 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Ovo je izvanredan dan za vas. Dobijate nove vesti od poslovnog partnera. Izgleda da stvari idu u dobrom pravcu. Pokušajte da donesete ispravne odluke za svoju budućnost. I onda verujte odlukama koje ste doneli. Partner je ljubomoran. Pročitajte šta vas u junu čeka u ljubavi.

Bik

Rezultati vašeg rada počinju polako da se pojavljuju. Naporno ste radili da postignete zapažene reazulatet, a sada se čini da je sve na vašoj strani. Ovaj dan vam donosi i izazove. Pokušajte da stvari ne shvatate lično i ne ostavljajte prostora za negativna tumačenja. Sve će se rešiti samo od sebe.

Blizanci

Blizanci će imati veoma naporan dan. Od rane zore nizaće se iznenađenja. A jedan događaj vas može izbaciti iz rutine. Moraćete da se posvetite rešavanju poslovnih i finansijskih problema. Ovaj put se ne možete osloniti na ljude u svom životu.

Rak

Porodica vam je na prvom mestu. Izolovaćete se od drugih jer želite da provodite vreme samo sa ljudima koji su vam zaista važni. Prošli ste kroz teška vremena i sada vam treba malo mira. Stižu vesti o novcu.

Lav

Tražite unutrašnju ravnotežu. Ovaj dan vas stavlja pred nove izazove. Vaša karijera i porodica pate zbog vašeg zauzetog rasporeda. Potrebno vam je više jasnoće i detaljno isplaniran raspored.

Devica

Device imaju nezaboravne trenutke. Veoma je dobar dan za donošenje konačnih odluka. Sve vam je jasno, mnogo bolje razumete korake koje treba da sledite da biste postigli ciljeve. Vi ste željni uspeha. I ljubavi ste željni.

Vaga

Možda ćete imati neplanirane troškove. U vašem životu se javljaju problemi koji zahtevaju brzo rešavanje i koji će vas naterati da izvadite značajne količine novca iz svog džepa. Pažljivo izračunajte svoj budžet kako ne biste imali problema u narednom periodu.

Škorpija

Škorpije uživaju u pažnji koju dobijaju od partnera. Ovaj dan vam donosi više ljubavi i strasti nego ikada. Osećate se cenjeno i to vas čini ornim i volnim da napredujete. Uskoro vam se smeši more.

Strelac

Strelci bi mogli da prekinu vezu. Zvezde kažu da je ovo prilično burno vreme za vas. Bilo bi vreme da svoje misli dovedete u red. Ako osećate da vam ova veza više ne donosi sreću, onda je možda vreme za promenu.

Jarac

Jarci se fokusiraju na lične projekte. Trenutno radite ono što želite. Pravite više kompromisa nego ikada i pokušavate sve da preduzmete korak po korak. Videćete da je i univerzum na vašoj strani. Verujte u ono što radite. Partner je uz vas.

Vodolija

Vodolijama je glava u oblacima. Zvezde pokazuju da će se u vašem životu pojaviti nova osoba. Možda ćete u njoj pronaći osobu od poverenja i saveznika za budućnost. Ovaj dan je sjajan. Osetite sreću celim bićem.

Ribe

Ribe imaju izvanredan dan. Razumeju šta treba da promene u svojoj budućnosti. Ovo je jako dobro vreme za donošenje trajnih odluka. Imate poverenja u sopstvenu snagu više nego ikada. Radujete se odmoru. Zakažite stomatologa.

BONUS VIDEO:

MONDO/Uroš Arsić Zašto je brak podvig

  Sensa/Z.A.