Horoskop predviđa da će tokom tranzita Mesečevog kvadrata Urana 25. juna 2024. godine 3 horoskopska znaka imati priliku da vide kako se njihovi snovi pretvaraju u stvarnost. Ono što im je delovalo samo kao fantazija sada se realizuje. To dokazuje da ako su naša srca na pravom mestu i naše namere jake i čiste, možemo stvoriti nešto ni iz čega. Magija!

Bik

Uložili ste vreme, danas ćete videti rezultate na poslu. Iako niste uvek najstrpljivija osoba, dovoljno ste jaki i otporni da znate da ništa ne dolazi lako, posebno kada je u pitanju manifestovanje vašeg vrlo specifičnog sna. Ono što ćete videti da se dešava u utorak 25. juna jeste da sav vaš prethodni rad sada počinje da dobija oblik. Vaši napori su vas doveli do tog mesta i trebalo bi da budete ponosni na sebe.

Devica

Ovaj 25. jun vam omogućava da se povučete i posmatrate kako se vaš san ostvaruje na sve načine u vezi sa nekretninom ili partnerom. Imali ste jednostavnu stvar na umu, za koju je trebalo vremena da dođe do vas. Ali konačno, tu je i sada možete da je vidite u svoj slavi. Ono što ste nekada imali na umu jeste ono što se sada dešava kao stvarnost, i to je pozitivno i pomalo uzbudljivo. Nastavite da sanjate velike i ostanite samouvereni.

Škorpija

Mesec u kvadratu sa Uranom postavlja vas na pravi puti, Škorpije. Danas ste posebno pažljivi i fokusorani kada su u pitanju namere i ideja da ih stvorite kao stvarnost. Utorak, 25. jun vam pruža priliku da iskoristite određeni svoj san i pretvorite ga u stvarnost sadašnjeg vremena, što je u suštini kao stvaranje magije sa sopstvenim životom. Niste uvek strpljivi, ali naučili ste da čekate svoje vreme i verujete da ćete uspeti ako ostanete na pravom kursu.

BONUS VIDEO:

TikTok/anna.halk Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih