Horoskop za 26. jun 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Napravite planove za budućnost tako da imate okvir za realizaciju malih ciljeva da biste stigli tamo gde želite. Ovo je odličan trenutak da razmislite o tome kako možete da sarađujete sa nekim u zajednici da biste oživeli svoje kreativne ideje. Ljubav cveta. Pročitajte šta vas u junu čeka u ljubavi.

Bik

Ovo je dobar trenutak da uđete u nove oblasti na poslu. Zbog toga biste mogli da se osećate zaista dobro i povratite samopouzdanje. Važno je da znate da biste u početku možda mogli da se osećate neprijatno, ali onda će sve doći na svoje mesto. Partner vas obožava. Idite kod stomatologa.

Blizanci

Postoji šansa da ćete na poslu doći do nekih novih otkrića neočekivano. Ovo je odlično vreme da otputujete na neku egzotičnu destinaciju. Ili da upoznate simpatiju s neobičnim načinom gledanja na svet. Otvaraju vam se novi svetovi i kadaje reč o zaradi. Dobro se osećate sa svim što odstupa od običnog i dosadnog. 

Rak

Danas ste sila prirode i možda ćete primetiti kako želite da pokažete ljudima i one strane sebe koje ste dosad skrivali. A kada dopustite drugima da vide dubinu onoga ko ste, možete otvoriti vrata za mnoge stvari, za nov posao, nova poznanstva, novu ljubav. Izađite nareku, u prirodu... Jedite voće.

Lav

Danas ćete se možda usuditi da budete izražajniji i da pokažete svoju strastvenu prirodu u ljubavi. To vam može pomoći da podignete svoje samopoštovanje. A pokazaćete svoju razigran, veselu stranu, što vam može pomoći da se zbližite sa kolegama. Stiže vam novac koji čekate. Bolovi u grlu.

Devica

Ovo je divno vreme za nov način života. Ako želite da promenite svoj životni stil i otkrijete da vam stari način rada jednostavno više ne odgovara, onda to uradite. To je neverovatna prilika da eksperimentišete sa svojom rutinom i vidite kako možete da pronađete novu energiju. Stiže vam pozv od rođaka. Zdravlje je sasvim dobro.

Vaga

Ovo je vreme za fazu resetovanja. To vam može dati hrabrost da počnete rad na kreativnom projektu, da transformišete stara uverenja o vašem odnosu sa poslom i prepoznate kako možete dalje da pomerate svoje granice. Srešete specijalnu osobu, ostaviće vas bez teksta, a vodite računa da vam ne ukrade srce. Odlično zdravlje.

Škorpija

Nalazite se u fazi promene i dobro je videti da li ste postavili granice. Tek tada možete saznati više o stvarima koje utiču na vaše odluke. Najvažnije je da se ne plašite promena. I dale jezdite na talasu dobre energije. Partner vas obožava. Stiže vam poziv zaodmor kod prijatelja. Povremeno vas zabole leđa, ali vi to ne primećujete.

Strelac

Danas ćete se možda osećati otvorenije za svoje kreativne mogućnosti. Mašta omogućava da doživite svet drugačije. Nadređeni prepoznaju da radite i vidite van okvira, zato vam sledi pohvala. Možda ćete dobiti poruku od osobe koja vas je nedavno zaintrigirala. Ne propustite tu komunikciju. Uadite krvnu sliku. 

Jarac

Danas možda razmišljate o inovativnim načinima da zaradite novac, ali sa drugarima. To može ojačati vaš ortakluk i izgraditi temelje poverenja i podrške. Partner vas podžava, ali je pomalo odsutan. Bol u maloj karlici.

Vodolija

Vizije budućnosti će vas naterati da preduzmete akciju već danas. Možda ćete odlučiti da temelji koje ste postavili nisu u skladu sa vašim dugoročnim poslovnim planom. Nešto menjate u životnom prostoru. Volite nekog jako, potpuno ste opčinjeni. Bolovi u stopalima. Potreban vam je odmor.

Ribe

Možda ćete danas imati neka osećanja koja vas mogu podržati na vašem poslovnom putu. Rad vam može pomoći da otkrijete kako nesvesno ponašanje utiče na vaše svakodnevne izbore. Analiza je često najbolje rešenje za sve komplikovane situacije. Partner vas je nešto slagao, ne možete da se saberete. Idite na plivanje.

BONUS VIDEO:

Zašto je brak podvig MONDO/Uroš Arsić

  Sensa/Z.A.