Horoskop za 28. jun 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Danas imate neverovatnu priliku da dobijete novac ili neko drugo obilje. Kada uvek tražimo više, često previđamo koliko smo već postigli. Promena perspektive može promeniti sve. Razmislite o tome šta tačno želite od partnera i budućnosti. Da li zaista verujete u svoju viziju? Zdravlje vam je dobro. Pročitajte šta vas u junu čeka u ljubavi.

Bik

Ako naposlu postoji nešto što ne funkcioniše, to će verovatno sada isplivati na površinu. Vaš pogled na svet će se promeniti i bićete iskreniji prema svemu i prema svima. Ako ste doveli u pitanje veru u sebe, treba vam neki bust za samopouzdanje. Frizura ili nove cipele mogu da vam pomognu. Problemi s kostima.

Blizanci

U narednim danima videćete da se vaši ciljevi približavaju željenim rezultatima. Iskoristite ovo vreme da precizirate svoje planove i utvrdite da li su realni ili pak stavljate veliki pritisak na sebe. Nerealna očekivanja dovode do razočaranja i narušavaju samopoštovanje. Idete na put ili odmor. Partner vas obožava.

Rak

Imaćete mnogo posla, a to b vam moglo ugroziti zdravlje. Kada se osećate opušteno i imate samopouzdanje, lakše pratite svoje planove i koristite svoju kreativnost. Procenite u kojim oblastima života biste želeli da se osećate sigurnije, pa na tome poradite. Kolege su vam danas saveznici u svemu. Stiže vam poziv z proslavu.

Lav

Sada je vreme da osetite da vas partner duboko razume i da otkrijete najdublje delove sebe. Skidate masku i omogućavate ljudima da vas zaista poznaju, a tako stvarate siguran prostor za izgradnju dubljeg poverenja sa ljudima. Vaša ranjivost osnažuje druge. Porodično oklupljanje. Zdravlje vam je odlično.

Devica

Ljudi koji vas podržavaju mogli bi vam pomoći da uočite svoje mane i da vam daju iskrene savete o vašim planovima. Takođe možete da zatražite savet specijaliste. Razmislite o ciljevima koje ste sebi postavili. Voljena osoba je ljubomorna. Idete na kupljaje sa kolegama. Muči vas nesanica.

Vaga

Kraj naporne nedelje. Pogledajte dalje od svojih trenutnih granica i videćete da vam dnevna rutina narušava pogled na život. Nadređeni mere vaš učinak. Naprdvanje na poslu zavisiće od nečije dobre volje. Partner vam donosi zadovoljstvo, ali povremeno mu to ne govorite. Vreme je za izjavu ljubavi. Zdravlje solidno.

Škorpija

Identifikujte koje vas misli sprečavaju da se u potpunosti izrazite u poslu koji obavljate. Vaša poruka može poprimiti drugačiji tok kada to uradite. Čini se da vašoj kreativnosti nema granica, iz vas cure potoci ideja i svima je lepo. Vode vas želje, a vi otkrivate šta osećate partneru. Lep period je za vama, ali i pred vama. Dobro se osećate.

Strelac

Udubite se duboko u svoje emocije da biste otkrili zakopana osećanja koja vas proganjaju u poslednje vreme. OTo će vam pomoći da oslobodite potrebnu kreativnu energiju. Što se više otvorite prema partneru, on će vam dati više poverenja. Zajedički trenuci vam mnogo znače. Povremeni problemi s glavoboljom.

Jarac

Današnja kosmička energija može vam pomoći da smirite svoje telo i um, podstičući vas da dublje verujete svojim čulima. Intuicija je vaše najbolje oružje. Osećate se usamljeno i neprivlačno. Vreme je da preduzmete korake koji će vas odvesti na ludi letnji odmor. Istražite kuda biste voleli da krenete. I krenite već jednom bilo kuda i bilo šta.

Vodolija

Motivacija vam je glavna briga u ovom periodu. Važno je da ne dozvolite da previše odugovlačite. Zovite ljude, prionite na kreativan rad, kopajte dublje i zapitati se da li postoji dublji razlog zašto već niste završili projekat. Poziv od starih prijatelja će vas iznenaditi. Srešćete neku veoma važnu osobu. Loše spavate.

Ribe

Oprostite sebi i drugima da biste krenul npred. Pustite bolne uspomene i pomozite sebi da shvatite da vas vaša prošlost ne definiše. Naravno, to vas je oblikovalo u osobu kakva ste danas, ali ne mora da vodi vaš život. Partner će vas opasno razmrati. Zakažite stomatologa.

BONUS VIDEO:

MONDO/Uroš Arsić Zašto je brak podvig

  Sensa/Z.A.