Prema astrologiji, za 3 horoskopska znaka teškoćama dolazi kraj 28. juna 2024. tokom Plutonovog sekstilnog tranzita Meseca i mći će da odahnu. Osetiće potpuno olakšanje zbog svega što su preživeli. Izdržali težak period iove teške muke bi se mogle završiti za tri horoskopska znaka.

Ovan

Možda ćete primetiti iznenadnu promenu u vašem rasporedu. Možda ste nešto planirali i to je propalo, ali realnost je da ste potpuno rasterećeni u vezi sa tim. To vam daje priliku da radite na sebi. Uložili ste mnogo vremena radeći stvari za sve ostale, pa ta iznenadna promena može vamdoneti dobro. Plutonov tranzit spasiće dan. Smatrajte da ste pošteđeni. Od danas ćete se osećati sigurnije i trudićete se da nastavite dalje. Ovaj 28. jun vam pokazuje da su vaše muke gotove, da ste uradili sve što ste mogli i da je jedino preostalo da se radujete budućnost.

Vaga

Ono što ste prošli je nešto što ne želite da ponovite dva puta u životu. I nećete morati, jer izgleda da su loši dani konačno prošli. Zahvaljujući Plutonu osetićete da vas obuzima određena sloboda, osećaćete se i produktivno i potpuno rasterećeno. Ono što vam 28. jun 2024. omogućava da vidite je da ste učinili koliko ste mogli da sebi stvorite bolji život. Ovaj dan označava kraj teškim vremenima. Plutonova energija vas definitivno oslobađa, osetićete opuštenost i  spusiti gard. Od petka stvari počinju da se okreću. Osećaćete se manje opterećeno i manje pod pritiskom.

Škorpija

Ono što možete primetiti da se dešava ovog petka, 28. juna, jeste da vam se odjednom čini da vam je teret lakši. Vi uvek dobro dobijate sa Plutonovom energijom. Moći ćete da vidite kako se vaš život zaokružuje. Konačno ste završili veliki posao. Dobićete vest da ste radili dobro i da ne morate da ulažete dodatne napore. Možda ćete biti i unapređeni. Sada možete da se odmorite i poklonite više pažnje ljubavi, zdravlju i hobijima. Život počinje da se okreće za vas od 28. juna i donosi vam nov poletni stav i kreativno razmišljanje. Bravo!

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/Z.A.