Horoskop za 29. jun 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Budite veoma oprezni sa svm što dnans radite. Usredsredite se na to kako možete doći do malih poboljšanja u svom životu, a koja će vam omogućiti da se osećate bolje. Oslanjajte se više na ono što osećate. Danas možete iskusiti zanimljive događaje. Partnervam je na raspolaganju za vse. Unosite zanimljive detalje u svoj životni prostor.

Bik

Ako ste se osećali kao da vam je sve ravno, ovo je vreme da vidite mogućnosti na horizontu. Osećaj iz stomaka vam govori da ste s pravom osobom. Posvetite više vremena svojoj kreativnosti. Izaći ćete u grad sa starim društvom. Dobrog ste zdravlja.

Blizanci

Ono što trenutno želite da radite u svojoj karijeri ste veoma dobro definisali i to možete podići na sledeći nivo. Retrogradni Neptun može da stvori neophodan prostor da dalje istražite osećanja koja imate i otkrijete šta se krije iza njih. Danas ne biste ustajali iz kreveta, ako može. Mrzi vas.

Rak

Ova faza Meseca može da vas približi vašim emocijama koje ste uporno poricali. Možda ćete biti introspektivniji nego inače jer vas kosmički tranziti mogu odvesti u carstvo nesvesnog. Dozvolite sebi da tugujete zbog gubitaka. To će vam pomoći da se lakše emocionalno izrazite. Ide vam se na more.

Lav

Došlo je vreme u vašem životu da se uronite u umetnost, poeziju i strasti. Čak i ako ne možete da se setite kada ste poslednji put otvorili knjigu, to nije izgubljeno vreme. Stavite sve što vas smara čekanje i užvajte malim stvarima. Partner vas tretira kao boginju. Odlično se osećate.

Devica

Ovo je savršena prilika da koristite svoj glas i budete katalizator neophodnih promena u vašim odnosima. Ako ste stvari tajili za sebe, sad objavite svoje istine i kažite svima šta mislite. Muči vas neka nerešena stvar sa rođacima i nekretninom. Bolovi u zglobovima.

Vaga

Ovo je dobar trenutak da razmislite šta u vašem životu treba zameniti. Nešto s tiče vaše radne rutine ili čak vašeg društvenog kalendara. Ove promene vam mogu pomoći da budete kreativniji i slobodniji. Planirate odlazak sa drugaricama na neki kulturni događaj. Želite na dijetu, ali vam ne ide.

Škorpija

"Zadovoljstvo" mora biti reč koja vas vodi danas. Kada ste potpuno povezani sa svojim telom i stvarima zbog kojih se osećate bolje, tada imate mir koji će vam pomoći da lakše vidite u kom pravcu ćete ići. Dajte prednost osećanjima, zovite partnera ili simpatiju i izajvite ljubav. Problemi sa zubima.

Strelac

Svrha ove faze je da se oslobodite onoga što vam ne dozvoljava da rastete. Pogledajte u sebe da biste prevazišlion što vas ograničava. Iako se možda osećate kao da ste na raskrsnici, dobićete razne prilike koje će vas odvesti do ljubavi. Otvorite oči i srce kad god izađete iz kuće.

Jarac

Ovo je vreme da poštujete svoju instinktivnu inteligenciju. Čak i ako ste osetljiviji u vezi sa svojim izborima, nemojte da se opterećujete. Dozvolite sebi da živite onako kako zaista volite. Otvorite se malo prema uprotnom polu. Pripazite na ishranu.

Vodolija

Naučite da vidite stvari izvan kadra. Sve ima priču i istoriju. To je jedini način na koji zaista možete reći da li ste krenuli u pravom smeru. Slobodno zapišite svoje ideje i ostavite ih za budućnost. Voljeni ste i volite. Ovo vam je najlepši period s partnerom ovog leta. Planirate put.

Ribe

Ovo je sjajan trenutak da se suočite sa svojim strahovima i da razumete kako ste do njih došli. Ako ste ih identifikovali, lakše ćete steći uvid u to koje su vaše istinske želje. Moguće je da sretnete jednu veoma posebnu osobu. Žudte za morem i letnjim druženjima na obali.

BONUS VIDEO:

Zašto je brak podvig MONDO/Uroš Arsić

  Sensa/Z.A.