Horoskop za 1. jul 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Očekujte produktivan dan s naglaskom na organizaciju i efikasnost. Mogućnost za dublje razgovore s partnerom koji će produbiti vašu vezu. Već ste išli ovim putem i tačno znate kako to funkcioniše. Sve što ne odgovara onome što želite, možete promeniti. Tražili ste promenu. Sada budite otvoreni za nove načine.

Bik

Duboko udahnite i opustite se. Zvezde žele da znate da je oluja prošla. Sada ulazite u novi ciklus, vreme nade, vreme isceljenja i vreme obnove. Vaše više ja vas ohrabruje da u narednim nedeljama date prioritet brizi o sebi i ljubavi. Romantični trenuci s partnerom. Pazite na ishranu, posebno smanjite slatkiše.

Blizanci

Dan za komunikaciju i razmenu ideja s kolegama. Mentalna energija će vam biti jaka, iskoristite je za kreativne aktivnosti. Razmislite o svojim željama i potrebama u vezi. U srcu znate da rizikujete i verujete u nemoguće. Ponovo vas ispunjava avanturistički duh. Ako postoji neko mesto koje vas već neko vreme zove, sada je momenat da ga posetite.

Rak

Stvaranje bogatstva se pojavljuje kao glavna tema u vašoj agendi. Vaš naporan rad i posvećenost utiru put ka finansijskom uspehu. Sad je vreme da se usredsredite na sticanje. Ljubav vam pruža stabilnost. Posvetite više pažnje hroničnim dravstvenm problemima.

Lav

Kreativni projekti dolaze do izražaja; Uspeh na poslu je trenutno glavna tema za vas. Spremite se da uberete plodove svog rada u neočekivanim oblicima, ali i priznanje koje zaslužujete. Vreme je da preuzmete svoj tron. Osećate se voljenim i podržanim u vezi. Aktivnosti na otvorenom će vam doneti osveženje i energiju.

Devica

Dan za organizaciju detalja i poboljšanje efikasnosti; budite temeljni. Osvestite šta vam se zaista dešava, obratite pažnju na unutrašnji glas koji vam nešto ponavlja. Već ste prošli kroz mnogo toga. Naučite da svima kažete šta mislite.Razmislite o osećanjima prema partneru; važno je biti iskren. Vežbanjem ćete smanjili stres.

Vaga

Fokusirani ste na timski rad i zajedničke projekte. Bavite se pravdom i pravičnošću, ne treba niko vama da objašnjava umetnost balansiranja. Zvezde traže da razmislite o tome da  drugima ne bude neprijatno. Harmonija s partnerom; vreme je za zajedničke letnje planove i aktivnosti. Potrebno vam je više slobodnog vremena.

Škorpija

Vi ste u poziciji da zablistate. Zato se opustite. Pravite smele poteze i inspirišete svoj tim na uspeh. Bilo da se radi o ulaganju, štednji ili pravljenju strateških poteza u karijeri, sada je vreme da pokažete svoju pravu vrednost. Duboki razgovori s partnerom donose vam emocionalnu povezanost. Morate biti aktivniji da biste se osećali bolje.

Strelac

Danas vm stižu izazovi. Budite otvoreni za promene. Ovo je vreme za vežbanje strpljenja i neće biti lako. Vaša posvećenost životnim ciljevima biće testirana. Vreme da se opustite i dozvolite prirodi da krene svojim tokom. Kkrećete u avanturu s partnerom i istražujete zajedno. Aktivnosti koje vas ispunjavaju radošću su ključne da vam bude dobro.

Jarac

Ove nedelje imate o čemu da razmišljate dok balansirate mušku i žensku snagu u sebi. Ne morate biti kruti ili slediti određeno pravilo. Struktura i tok u vašem životu treba da budu nešto što dolazi spontano. Potrebno vam je više komunikacije i razumevanja s partnerom. I pravite ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Problemi s varenjem.

Vodolija

Sve će oduševiti vaš inovativni pristup zadacima i naravno kreativnost. Trenutno uživate neograničeno. Želite da vratite stvari na pravi put. Želite da rizikujete, želite da hrabro izađete van svoje zone udobnosti i inspirišete ljude oko sebe da zajedno sa vama skoče u nepoznato.

Ribe

Intuicija će vam pomoći da rešite izazov na poslu. Više ne morate da budete fokusirani na dokazivanje drugima. Zvezde vam skreću pažnju na zakon ravnoteže. Sklonite se prve linije i prihvatite pomoć i podršku ljudi od poverenja. Emotivna povezanost s partnerom vam donosi unutrašnji mir. Da biste se osećali dobro, negujte duh i telo. Čitajte i plivajte.

BONUS VIDEO:

Zašto je brak podvig MONDO/Uroš Arsić

  Sensa/Z.A.