Ljubavni nedeljni horoskop za nedelju od 1. do 7. jula 2024. baciće svetlo na vaš romantični put. Otkrijte kako će kretanje planeta uticati na ljubav svakog od 12 znakova Zodijaka. A šta vas sve očekuje na ovom planu možete pročitati u ljubavnom horoskopu za jul 2024.

Ovan

Ove nedelje zvezde će doneti lepotu i harmoniju u vašu vezu. Moći ćete da upozate nekog novog, a postoji šansa da ćete sresti nekog sa kim ćete se povezati veoma duboko. Uživajte u tim trenucima, jer su to početne faze čudesnog putovanja. Za one zauzete, odnosi sa voljenim postaju zadovoljavajući i pružaju sigurnost. Dobijate naklonost i poštovanje partnera, možda i poklon.

Bik

Zvezde će ove nedelje otvoritimogućnost za kosmički susret. Budite spremni da upoznate nove ljude ili da se uključite u društvene događaje. Ljubav se ne planira, dobro je pustiti da se stvari dešavaju spontano, svojim tempom. Zvezde vas vode ka vašoj srodnoj duši. Početak nedelje otvara vrata dubokoj naklonosti i vezivanja, čineći da se osećate bliže jedno drugom.

Blizanci

Ove nedelje posvećeni ste produbljivanju veze s partnerom. Diskusije o budućim ciljevima mogu izazvati veliko uzbuđenje. Ovo je vreme da sednete sa svojim partnerom i razgovarate o tome šta želite od veze. Trenutak je da pokažete da još uvek cenite svog partnera i da ojačate svoju vezu. Kada ste jedno sa drugim, ništa se ne može smatrati nemogućim.

Rak

Ove nedelje vaš ljubavni život izgleda sjajno i lepo kao horizont posle olujne noći. Mogli biste imati neke nove kontakte, a vaše srce počeće da kuca od radosti zbog mogućnosti nove ljubavi. Budite svoji i mirni; možda je to osoba vaših snova. Za one koji su u stalnoj vezi, bezbednost je na prvom mestu. Vaša ljubav postaje sve dublja dok se suočavate sa izazovima koje vam život postavlja.

Lav

Samci ove nedelje treba da uče da budu srećni i kada su slobodni i nemaju partnera. Možda je to vreme ličnog rasta, dok je vaš romantični život na pauzi. Važno je iskoristiti ovo vreme za otkrivanje novih hobija, druženje s prijateljima i uključivanje u druge prijatne aktivnosti. Ako ste posvećeni jednoj osobi, ponašajte se prema njoj na način na koji želite da se ona prema vama ponaša i prestanite da stavljate sebe u prvi plan.

Devica

Ovo je pravi trenutak da postavite partneru sva pitanja koja imate o vašoj vezi. Objasnite probleme sa kojima ste se susreli u prošlosti i šta želite da vaš partner radi u budućnosti. Ako otvoreno pokažete svoja osećanja, bićete intimniji i bolje ćete se upoznati. Kratka poseta vašoj porodici takođe može biti izvor radosti i razonode, što može znatno poboljšati međuljudske odnose svih vas.

Vaga

Ove nedelje ćete možda želeti da se obratite novoj simpatiji, ali neki problemi bi mogli izazvati konflikt. Trebalo bi da se pozabavite svojim nesvesnim brigama i emocijama koje niste rešili pre nego što uđete u novu vezu. Razmislite o prošlim vezama i otkrijte šta tražite od partnera. To će vam pomoći da imate ispunjeniji odnos sa sobom i s potencjalnim partnerom.

Škorpija

Predstojeća nedelja je puna potencijala i promeniće način na koji pristupate svom ljubavnom životu. Ako ste imali problem u komunikaciji s potencijalnim partnerom, shvatićete da će se sve to promeniti kroz ljubazan i otvoren razgovor. Tople reči će otvoriti nove mogućnosti i dati podsticaj razvoju vašeg odnosa. To može biti početak ili nastavak lepe veze. Ako ste u vezi, spontani izlazak će vam prijati.

Strelac

Ove nedelje ćete možda osetiti visok nivo asertivnosti i želju da dominirate nad svima. A to treba pažljivo pratiti jer može odbiti potencijalne partnere. Predlaže se da se usredsredite na to da budete fleksibilniji. Budite strpljivi, ne namećite svoju volju drugima i pustite da se odnosi razvijaju sami. Zapamtite da ljubav ne dolazi na silui, a svima su potrebni poštovanje i sloboda.

Jarac

Ako ste u vezi, ova nedelja će doneti bližu vezu sa partnerom. Međutim, verovatno će doći do sukoba sa članovima porodice, dok vaš temperament može biti nadražan. Izbegavajte konfrontaciju u takvim slučajevima i pristupite im sa puno strpljenja. Ipak, bliski odnos između vas dvoje će biti fantastični, a vaša vezu još snažnija. Obezbedite jedno drugom neophodnu snagu.

Vodolija

Ljubav je delikatan ples ove nedelje, posebno za samce. Čak i ako osećate želju da se posvetite, zvezde kažu "ne". Ovo je dobar trenutak da shvatite šta želite u životu pre nego što uđete u ozbiljnu vezu. Univerzum ima nešto posebno za vas, ali morate sačekati pravi trenutak. Fokusirajte se na samousavršavanje i naučite da volite sebe. Pravi partner će doći kada budete spremni.

Ribe

Ove nedelje vaša veza napreduje do nivoa kada oboje razvijate naklonost jedno prema drugom. Vaš partner vas podržava kada ste u nevolji i niste u stanju da donesete pravu odluku. Ovo je vreme za razmenu ideja i pronalaženje načina za rešavanje problema koji bi mogli izazvati sukob. Cenite vezu koju delite i ljubav koju imate jedno za drugo. Ako ste sami, čekajte bolja vremena.

BONUS VIDEO:

Zaljubljenosti ili ljubav, sve više singl ljudi MONDO/Uroš Arsić

Sensa/Z.A.