Nedeljni horoskop kaže da će sedmica od 8. do 14. jula 2024. godine biti zanimljiva za većinu znakova. Saznajte šta vam nedeljni horoskop donosi, čega da se čuvate, a koje prilike nikako ne treba da propustite!

Ovan

Mnogo ćete razgovarati sa osobama suprotnog pola, ali nećete povećati bliskost. Imaćete mnogo različitih tema, ali sve će biti površne. Zato če vam srce ostati prazno. Kada je reč o poslu, biće vam nekako lakše, ali to će biti samo vaša perspektiva. Imate puno razloga da radite bez brige, ali umorićete se. Zato je važno da se organizujte. Jeste u zdravom telu zdrav duh, ali ponekad je potreban predah. Nađite rereaciju za sebe, savetuje nedeljni horoskop od 8. do 14. jula 2024.

Bik

Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula 2024. kaže da ste možda mogli i više, ali nema mesta nezadovoljstvu. Usmerićete napore na konsolidaciju onoga što ste postigli u privatnom životu. Više intimnih trenutaka doneće vam korist. Nove kolege u poslu dolaz iz drugačijeg radnog okruženja, pa ćete im pokazati kako da se prilagode novom kolektivu. Bićete puni dobrih saveta i još boljih namera. Ipak, neka vaša pitanja za šefa će ostati bez odgovora. Trudite se da češće boravte u prirodi.

Blizanci

Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula 2024. predviđa da ćete imate prepreke i frustracije na ličnom planu. Ako ste u dugoj vezi, ovo će biti veoma neprijatan period. Oni koji su tek započeli vezu verovatno će se privremeno distanciratii. U ovom periodu niste u najboljoj formi za posao. Ne samo da vam se ne radi, već vam sve okolnosti ne daju podsticaj. Nemate motivaciju i uglavnom ćete raditi bez postavljanja previše pitanja. Budite češće na svežem vazduhu. Osećate se iscrpljeno. 

Rak

U ličnom i ljubavnom životu stvari će biti veoma povoljne. Partner će vas podržati, ali povremeno ćete imati manje verbalne nesporazume. Mnoge lepe ljubavne prilike imaće svi slobodni. Od vas će se na poslu očekivati više truda, posebno kada treba pokazati kreativnost ili tamo gde postoji publika. Vi to volite. Inače ćete sve raditi samo onoliko koliko morate, a niste svesni da na taj način možete samo da se smorite i umorite. Idite u prirodu, savet je nedeljnog horoskopa od 8. do 14. jula 2024.

Lav

Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula 2024. predviđa da ćete svoj lični odnos dovesti u stanje blage distance. Neće vam biti važno da razmenjujete nežnosti, već samo da znate da ste zajedno. Tu površnost donosi nepovoljan tranzit planeta. Polako napredujete u osvajanju znanja kroz praktičan rad. Uživaćete u novim otkrićima i s entuzijazmom ih prepričavati. Biće vam puni džepovi I studenti će biti uspešni. Morate da odbacite neke predrasude zarad mira. Fizički se osećate kao zmaj.

Devica

U vaš ljubavni život uvukla se nezainteresovanost ili pak frustracija. Budite strpljivi sa sa tim i imajte na umu da je prolazno. Možete da zaštitite vezu i održavate dati status tolerancijom. Niste ni slutili da bi stvari na poslu mogle da budu dobre za vas. Povezićete se sa ljudima i kolegama bolje nego što mislite. Razenjivaćete i pimenjivati fantastične ideje, pa su pred vama uzbudljivi dani. Čuvajte energiju i duboko dišite, savetuje nedeljni horoskop od 8. do 14. jula 2024.

Vaga

Naredne sedmice će se mnogo ljudi vrzmati oko vas svaki dan. Bićete razigrani, veseli, spremni da sve podelite sa svima, ali bez obaveza. Neki od vas će vezu staviti u rang prijateljstva i odreći se intimnosti, kaže nedeljni horoskop od 8. do 14. jula 2024. A vaš partner će biti zbunjen. Na poslu ćete gledati da na najbolji način iskoristite priliku, pa je moguće da ćete biti spremni da radite prekovremeno. Očekujte i ponudu za značajan projekat. Važno je da dobro spavate.

Škorpija

Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula 2024. predviđa da će vam partner zračiti više od vas samih, pa ćete mu prepustite da vas vodi. Ovih dana ona će vam osmisliti zajedničko vreme za uživanje. Imate puno poverenje i osećaćte se kao dete. Razvijate sve bolje poslovne prilike, pa ove nedelje privodite pripreme za nov projekat kraju. Ne dozvolite da vas bilo šta nervira, svesni ste da sve ide bolje nego što ste očekivali. Probajte da se ne nervirae oko sitnica. Zdravlje vam je odlično.

Strelac

Sve u vašoj vezi se odvija odlično! Zamarate se oko sitnica, posebno u svojim mislima. Takav pristup bi vam mogao oduzeti spontanost, pa ne preterujte. Opustite se. Ne volite da vodite nikakve borbe, ali ovih dana ipak morate da se založite za svoja prava. A ona uvek dolaze sa obavezama i odgovornostima. Svakako, sve stvari ćete postaviti na svoje mesto. Pozabavite se onda malo i zdravljem, savetuje nedeljni horoskop od 8. do 14. jula 2024.

Jarac

Ukoliko ste u vezi, naredne nedelje razmišljaće o tome kako da je učvrstite. Uvešćete mala pravila i uspostaviti stabilnije kriterijume u ponašanju. Oni slobodni neće mnogo izlaziti, a neće se ni loše provesti. Intenziviraćete saradnju sa nadređenima. Moraćete da se dokažete kao profesionalni saradnik. Vaše rezultate će neko meriti i kontrolisati. Iako umorni, ne odustajte, savetuje nedeljni horoskop od 8. do 14. jula 2024. Proverite krvnu sliku, neki vitamini vam nedostaju.

Vodolija

Nedeljni horoskop od od 8. do 14. jula 2024. kaže da ulazie u bolju ljubavnu fazu. Oni koji su i dalje slobodni neće mnogo izlaziti, a i oni u vezi više vremena će provoditi kod kuće u društvu partnera. Ako ste imali poslovne ambicije, sad možete da pokažete svoje veštine i znanja. I vaš uticaj na druge će se povećati, pa to prihvatite kao novu odgovornost. Trošićete na luksuzne stvari, samo ne preterujte, još nije prošlo ni pola mesca. Odlično se osećate.

Ribe

I ove nedeje nastavlja se vaša ljubavna faza puna strasti i opuštenosti sa osobom koju volite. Slobodni će izlaziti s prijateljima, malo je Riba koje će biti same. Na poslu ćete imati zanimljive izazove koje će pratiti veliki stres, čak i sukobi. Dobro pogledajte šta vam se nudi, odmerite sve stavke, pa onda radite bez žurbe, držeći se svojih planova. Za to vreme, spavajte kolko treba, jedite dobru hranu i dišie duboko, savetuje nedeljni horoskop od 8. do 14. jula 2024. godine.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

 Sensa/Z.A.