Horoskop za 8. jul 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Danas se fokusirajte na svoje potrebe i želje u vezi. Smnjate u partnerove emocije. Moguće su spontane prilike za putovanje. Budite otvoreni za nova iskustva. Posvetite više pažnje porodici, vaša podrška im znači. Potrebno vam je vreme za opuštanje. Osećate se neobično.

Bik

Izraziićete partneru ljubav na praktičan način. Mali gestovi mogu imati veliku moć. Razmislite o opuštajućem izletu ili kratkom putovanju s bliskim prijateljima. Budite podrška svojim najbližima i povedite ih na neku aktivnost koja će ojačati vaše veze. Promenite bar neke navike u ishrani.

Blizanci

Danas se usredsredite na komunikaciju s partnerom. Budite otvoreni i iskreni. Predstoji vam kratko putovanje s prijateljima ili porodicom. Biće to dobar način za osvežavanje uma. Posvetite vreme najbližima. Organizujte zajedničke aktivnosti koje će doneti radost svima. Veoma ste napeti.

Rak

Osvrnite se na svoje potrebe i pokažie nežnost voljenoj osobi. Razmislite o poseti nekom prijatelju ili rodbini. To će vam doneti osećaj povezanosti. Svojim bližnjima pružate pažnju i ljubav. Pobrinite se o ishrani i unosu tečnosti. Bićete veoma aktivni. Pokušavate da sredite kuću ili baštu.

Lav

Danas ćete počastiti partnera strašću i entuzijazmom, velikodušni u izražavanju svojih osećanja. Razmislite o avanturističkom putovanju – dalekoj destinaciji ili pak kampovanju u planini. Ohrabrujte svoje najbliže da slede svoje snove. Osećate se dobro, aktivnosti na otvorenom će vam prijati.

Devica

Budite praktični sa svojim romantičnim gestovima. Pokažite pažnju kroz mala, ali važna dela. Organizujte kratko putovanje koje će vas osvežiti i pružiti vam novu perspektivu. Svojim najbližima spremate iznenađenje. Pokušavate da sredite ishranu. Redovan san vam je imperativ.

Vaga

Fokusirajte se na ravnotežu u vezi. Razgovarajte o potrebama i željama sa svojim partnerom. Razmislite o poseti mestu koje ste oduvek želeli da vidite. To će vam doneti radost. Često ste posrednici u porodičnim odnosima, rođeni ste diplomata. Pazite na svoje emotivno stanje.

Škorpija

Danas ćete se fokusirati na svoju strast i duboke emocije, te biti otvoreni i iskreni prema partneru. Istražujete nove mogućnosti za putovanje, promena sredine će vam doneti svežinu. Budite iskreni sa članovima porodice. Posvetite se svojim emocionalnim i fizičkim potrebama. Dobićete novac neočekivano.

Strelac

Veoma ste avanturistički nastrojeni kada je reč o emocijama. Otvorićete se prema partneru na nov i uzbudljiv način. Spontano putovanje će vas ispuniti energijom i inspiracijom. Podržavate članove porodice u svemu, a njima je to važno. Održavajte balans između fizičkih i mentalnih potreba. 

Jarac

Budite strpljivi i disciplinovani u svojim ljubavnim odnosima. Vaša predanost će biti primećena. Razmišljate o putovanju i spremni ste na izazove. Lider ste u porodičnim aktivnostima, vaša vizija inspiriše sve članove. Posvetite pažnju svojoj mentalnoj stabilnosti. Osećate se bolje.

Vodolija

Danas ćete biti originalni u izražavanju ljubavi, kreativni da saopštite partneru šta osećate. Planirajte putovanje s prijateljima koje će vas ispuniti smehom i radošću. Svojim najbližima pružate ljubav i razumevanje. Pazite na svoju energiju. Vežbe disanja mogu vam pomoći da održite balans.

Ribe

Oslonite se na svoju intuiciju u ljubavnim odnosima i budite osetljiviji prema potrebama partnera. Razmislite o poseti nekom duhovnom ili inspirativnom mestu. Budite empatični prema svojim najbližima. Vreme provedeno u prirodi ili uz vodu će vam prijati. Osećate se dobro. I ne radite ništa što ne morate.

BONUS VIDEO:

MONDO/Uroš Arsić Zašto je brak podvig

  Sensa/Z.A.