Horoskop predviđa da će današnja astrološka igra za 3 znaka značiti jedno: ljubav. Visoka energija vibracija i retko poravnanje između Sunca, Meseca i Sirijusa može nam pomoći da se osećamo povezanim sa univerzumom. Mlad Mesec u znaku Raka će na poseban način ojačati ovu energiju 5. jula 2024. godine.

Uz svu ovu pozitivnu energiju koja teče oko nas, pozvani smo da tražimo radost, zauzmemo optimističan pristup i pustimo da nas energija ljubavi vodi kroz život.

Mlad Mesec u Raku otvara srca

Mlad Mesec u Raku je uvek vreme kada je naša srčana energija pojačana i kada možemo da se povežemo sa energijom saosećanja, ljubavi i praštanja. Talasi mladog Meseca Raka takođe mogu da povećaju našu osetljivost, i iako moramo da pazimo da preuzimamo emocije koje nisu naše, takođe možemo da postanemo slobodniji.

Možda će nam biti lakše da razaznamo suptilnije poruke srca ili mučna osećanja koja nam srce i telo mogu poslati. Osećanja mogu biti naš kompas, ali je često teško dešifrovati šta pokušavaju da nam pokažu ili kažu.

Astrolozi veruju da će ova 3 horoskopska znaka osetiti velike promene na ljubavnom planu.

Rak

Kao znak kojim vlada Mesec, Rak će najviše osetiti energije mladog Meseca u sopstvenom znaku. Ovo je vreme kada će se Rakovi osećati posebno povezani sa svojim emocijama i intuitivno će osetiti šta im je potrebno da bi se osećali voljeno i bezbedno. Povećana energija srca pomoći će Rakovima da izraze ljubav i saosećanje prema drugima, a njihovi odnosi će cvetati.

Škorpija

Škorpije, poznate po svojoj intenzivnoj emocionalnoj prirodi, osetiće kako im se energija srca pojačava pod uticajem ovog mladog Meseca. Ova energija će im pomoći da se otvore i pokažu svoju mekšu stranu, što će pozitivno uticati na njihove odnose. Takođe će im biti lakše da oproste i ostave bol iz prošlosti, omogućavajući im da idu napred sa ljubavlju i razumevanjem.

Ribe

Kao jedan od najosetljivijih znakova, Ribe će intenzivno osetiti uticaj mladog Meseca u Raku. Ovo je vreme kada će se Ribe osećati posebno povezanim sa svojim srcem i intuicijom. Mogu očekivati dublje emocionalne veze sa voljenim osobama, a njihova sposobnost da saosećaju i razumeju biće poboljšana. Ova energija će im pomoći da jasno vide svoje emocionalne potrebe i izraze ih na zdrav način.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa.story.hr/Z.A.