Horoskop za 6. jul 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Ovnovi su danas srećnici Zodijaka. Probaćete da veći deo dana provedete u prirodi. Uspećete da napunite baterije i opustite se. Vidite život drugačijim očima i uspevate da napravite detaljne planove za naredne nedelje. Partner ima probleme na poslu, pokušavate da ga razumete. Bolje se osećate. 

Bik

Bikovi se odlično provode. Možda ćete dobiti značajnu sumu novca. Vaši projekti vam donose toliko željene rezultate. Ipak, pokušajte da ostanete realni i da ne investirate u projeat koji bi mogao da ugrozi vašu finansijsku sigurnost. Ovo je vreme rizika za vas. Proverite šećer u krvi.

Blizanci

Vi se danas više nego ikada fokusirate na obrazovanje i učenje. Možda ćete dobiti priliku da studirate ili radite u inostranstvu. Ovaj dan je obeležen vašom hrabrošću da prihvatite nove izazove. Zvezde će vas možda iznenaditi u narednom periodu kada je reč o imetku ili nasledstvu. Imate probleme sa sinusima i alergijom.

Rak

Želite da radite mnogo stvari odjednom, a to dovodi do kolapsa. Čini se da ne možete pravilno da upravljate svojim rasporedom. Pokušajte da ne vršite pritisak na sebe i uradite sve korak po korak. Uz pomoć pravih ljudi, moći ćete da izađete iz bilo kakvog ćorsokaka. Partner je stamen i uliva vam sigurnost. Zdravlje je dobro, ali morate se odmarati. 

Lav

Vi ste vatreni znak koji svoju energiju crpi od Sunca. Ovaj dan vas vraća u centar pažnje, mesto gde se osećate opušteno i dobro. Možda ćete morati da donesete neke odluke vezane za posao. Postoji mogućnost da se pridružite novom timu ili da vam se ponudi pozicija lidera, tome ste se nadali. Partner vas obožava. Krećite se više.


Devica

Jedva ste čekali da se završi oca naporna nedelja. Mentalno ste iznureni. Savet je da se više odmarate. Ovaj period je zahtevan i dovodi vas u nepovoljan položaj. Vaše zdravlje može biti ugroženo. Možda je vreme da odete na odmor. Partner vas je ubedio u svoje emocije, ali vi i dalje nemate mira.

Vaga

Vama se savetuje da budete oprezniji s novcem. i da vosdite računa u šta ulažete. Ovaj dan možda neće biti povoljan za vas. U najavi je prilično naporan period. Doživljavate značajne finansijske gubitke. Pokušajte da ne paničite i sagledajte stvari iz nove perspektive. Partner će biti uz vas. Stres vam stvara probleme.

Škorpija

Sve Škorpije trenutno žele promenu, bilo kakvu. Čini se da za vas počinje novo poglavlje. Mnogo ste više uključeni u posao i želite da naučite nove stvari. Dan vm je povoljan za sve - od sređivanja sebe do sređivanja životnog prostora. U drugom delu jula otvaraju vam se nova vrata, a danas ćete o tome dobiti vesti.

Strelac

Strelci imaju problema u vezi sa svojim partnerom. Pokušajte da svoj lični život stavite na prvo mesto i shvatite šta vas muči. Emocionalni problemi utiču na vaš učinak na poslu i osećate mnogo veći pritisak. Jedva ste dočekali kraj nedelj. Pobrinite se da sav stres potrošite na fizičku akivnost. Probajte da pvremeno duboko dišete.

Jarac

Jarčevi mogu potpisati važan ugovor ili sklopiti dogovor. U vašem životu će se desiti nešto što će vas naterati da sazrete mnogo brže. Pokušajte da zamolite voljene osobe za pomoć kada se osećate kao da više ne možete da se nosite sa pritiskom. Ovo je za vas vreme puno neizvesnosti. Držite se.

Vodolija

Lako gube samopouzdanje - dovoljno je da čujete bezazlenu kritiku, pa da se pokunjite i smorite. Ovaj dan dovodi u pitanje određena prijateljstva. Pokušajte da ne vršite pritisak na partnera i pažljivo postavite svoje granice. Neće vam biti bolje ako se posvađate sa svima. Imate podršku partnera i porodice. Povremeno vas bole leđa.

Ribe

Provodite vreme s prijateljima i opuštate se u društvu voljenih. Došlo je vreme da uživate u slobodnom vremenu. Predugo ste stavljali druge ispred sebe i zaboravili da se brinete o svojoj sreći. Ali to je prošlost. Odlučili ste da izađete iz svoje vode na kopno i da pokažete koliko je u vama divnih stvari. Osećate se odličo.

BONUS VIDEO:

Zašto je brak podvig MONDO/Uroš Arsić

  Sensa/Z.A.