Horoskop predviđa da će 9. jula 2024. zvezda biti Mesec koji do podneva prelazi u Devicu – a kada je on tamo, sve nas čini praktičnijim u vezi s našim ciljevima i snovima, jer Mesec u zemljanim znacima teži da nas usmeri da se fokusiramo na stvarnost. Za svakoga ko je u poslednje vreme odlučio da nosi ružičaste naočare, ovaj tranzit će ga prenuti i nagnati da gleda unapred moguće sve dok imamo jasan pravac sa konkretnim ciljevima. A 2 znaka Zodijaka doživljavaju obilje 9. jula 2024. pod Mesecom u Devici.

Blizanci

Mesec u Devici može doneti mnogo mira i opuštanja. Dobar je dan za razmišljanje i druženje sa porodicom i prijateljima. A kako su Venera i Sunce u Raku, takođe ćete imati koristi od nekih trenutaka uspeha i prosperiteta koji će trajati narednih nekoliko nedelja. Venera pomaže vašim finansijama, a Sunce vas inspiriše da naučite više. Danas ćete doživeti napredak u karijeri i nastaviti da se uzdižete. Trenutno vam Jupiter u vašem znaku takođe pomaže da shvatite gde želite da idete sledeće godine. Osećate se optimističnije i osnaženo s ovim lunarnim tranzitom.

Rak

Tranzit podstiče vašu radoznalost i čini harmoničan aspekt vašeg znaka, možete očekivati da ćete danas postići nekoliko stvari - sve dok postavljate praktične kratkoročne ciljeve i ne planirate nedostižno. Imaćete samopouzdanje i popularnost još nekoliko nedelja. Stiže vam isceljenje i zdravo samoljublje, postajete svesniji svojih potreba. Finansijski uspeh je nadohvat ruke, budući da se transformiše način na koji gledate na finansije. U međuvremenu, Mars u Biku gura vas ka pobedi. Period da krenete na novo putovanje učenja da biste proširili i nadograđivali svoje resurse.

BONUS VIDEO:

TikTok/anna.halk Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih