Horoskop za 10. jul 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Biće ovo prilično težak dan za vas. Imaćete nevolje u ličnom, poslovnom i ljubavnom životu. To će biti praćeno osećanjem nepoverenja, mržnje, pa čak i nekim problemima sa egom. Profesionalno, svađa sa nadređenim će pogoršati situaciju. Sve može dovesti do toga da izgubite živce, ali savet je da ne gubite nadu i da ostanete strpljivi. Ne optrećujte sebe ničim.

Bik

Ako pokušavate da smislite nešto novo, čuvajte se rivala jer postoji velika verovatnoća da ideje na kojima ste radili svih ovih godina u vezi s vašim novim projektom mogu postati javne. Neko vama blizak može odati poverljive informacije vašim rivalima. Nije dobro vreme da ulazite u novu vezu. Finansijski ćete pretrpeti ogromne gubitke, što će vam zadati psihički pritisak. Verujte i ne gubite nadu.

Blizanci

Vašim mislima nedostaje vizija i kreativnost. Karma će danas odigrati svoju ulogu, pa je najbolje da budete strpljivi. Studenti će danas imati sreće. Partner je danas veoma senzualan i pažljiv. Zdravlje vam se poboljšava, a bogatstvo raste. Nemojte biti grubi sa decom.

Rak

Danas niste raspoloženi da odustanete od bilo čega. Doro ste raspoloženi, ali vaša narav bi danas mogla da vam bude problem. Gubitak živaca neće vam pomoći da dugo održite zdravu vezu. Vežbajte jogu ili meditaciju i pokušajte da kontrolišete svoje agresivne napade. Gospođa sreća će vam se danas umilno osmehnuti. Vaša srećna boja je plava, a srećan broj 3.

Lav

Možda ćete morati da se suočite sa nekim problemima u emotivnoj vezi. Nivoi anksioznosti će danas porasti. Postoje verovatnoće da ćete ući u raspravu sa svojim supružnikom, pa pazite na ton. Mnogo se bavite ljudima na poslu. Podignite se iznad onoga što čujete, vodite se onim što smatrate da je ispravno za vas. Dobro se osećate.

Devica

Izbegavajte da preuzimate previše posla ili odgovornosti ako nemate vremena i potencijala da sve završite. Možda ćete biti zamoljeni da radite sa ljudima koji su užasno zadovoljni sobom na radnom mestu. Biće to težak posao za vas, zato se naoružajte strpeljenjem. Finansijski ćete se osećati stabilno. Mogla bi vas mučiti glavobolja.

Vaga

Vaš lični život polako postaje stabilan. Imate sreće što imate prijatelje koji su tu da pruže svoju ruku pomoći u dobru i zlu. Oni nisu samo prijatelji za srećna vremena. Naići ćete na priliku da izrazite svoju ljubav nekome prema kome gajite osećanja. Šanse da vaš predlog bude prihvaćen su prilično velike. Sve vezano za zdravlje i bogatstvo danas će vam ići u prilog.

Škorpija

Želite malo vremena za sebe i učinićete sve što je potrebno da to i dobijete. Više biste voleli da ste danas u izolaciji nego da ste društveno aktivni. Vaš ljubavnik može zatražiti pomoć, pa nemojte oklevati da pružite ruku pomoći. Što se tiče zdravlja, možete uključiti neke aktivnosti vezane za fitnes u svoju dnevnu rutinu.

Strelac

Danas ćete biti slobodnog duha koji je otvoren za nove ideje i nove načine razmišljanja, ali ne dozvolite da vas ova „otvorenost uma“ dovede u nevolje. Studenti su blagosloveni ogromnim kapacitetom učenja i pamćenja i stoga će biti izvrsni u učenju. Rešavanje nekih prošlih sukoba je ono čime ćete se naći. Što se tiče zdravlja, osećaćete se bolje nego juče. Vaša srećna boja je ružičasta. Vaš srećan broj je 14.

Jarac

Potpuno nov način da zarađujete za život vam je nadohvat ruke. Ako neko dođe sa dobrom ponudom, razmislite još jednom. Vežbajte bilo šta da biste sredili zdravlje. Profesionalno, vaš nadređeni vam može ponuditi bolju poziciju koja može poboljšati vaše finansijske uslove. Partner je tu negde oko vas.

Vodolija

Želite da pobegnete od nekih mračnih epizoda u svom životu. Misli o tome vas opterećuju, ali javlja se tračak svetlosti. Prilike vam se stižu tako da ostanite odlučni i fokusirani kako biste postigli željene rezultate. Prošlost se vraća sa dozom nostalgije, a prijatelj ili ljubavnik ponovo se pojavljuje u vašem životu.

Ribe

Možda se osećate kao da neko pokušava da vas povuče na poslu. To može biti kolega koji nije zadovoljan vašim odnosima sa nadređenim i koji traži načine da ugrozi vašu reputaciju. Odliv gotovine je na vidiku. Partner vas obasipa sitnicama. Što se tiče zdravlja, ono što vas je mučilo će nestati i zdravstveno stanje će vam biti stabilno.

BONUS VIDEO:

MONDO/Uroš Arsić Zašto je brak podvig

  Sensa/ Zorica Atonijević