Horoskop predviđa da energija u sredu, 10. jula 2024, jeste u tome da pišete svoju životnu priču i donosite izbore koji vam najviše znače. Bilo da se radi o ljubavi ili nečemu drugom, vi odlučujete kakav treba da bude vaš svet. Iako će 5 znakova imati najbolji dan, i ostali horoskopski znaci podstiču se da razmišljaju van okvira.

Lav

Najbolji horoskopski znak za rad: Lavovi i Ribe
Najbolja oblast na koju se možete fokusirati: Kreiranje inspirativne play liste
Najbolje doba dana: 7-8 sati

Energija u sredu se odnosi na davanje i primanje u jednakoj meri. Na vama je da li ćete se oslanjati na ovo kroz dobrotvorni rad ili ćete biti empatičniji u svojim društvenim interakcijama. Ohrabrujete se da zapevate iz srca bar jednom danas. Pustite muziku i tekstove da smire vaš um i srce, možda vas čak dovedu u meditativno stanje, tako ćete steći duboke uvide.

Ribe

Najbolji horoskopski znak za rad: Ribe
Najbolja oblast na koju se možete fokusirati: Sanjarenje o budućnosti
Najbolje vreme dana: 12-14 časova

Energija u sredu za vas se odnosi na zatvaranje poglavlja koja više nisu neophodna u vašem životu. Da li se držite toksičnih ljudi ili lažnih prijatelja samo zato što se osećate usamljeno? Javlja se svetlost u vašoj duši. Oni od vas koji su prirodni plesači se ohrabruju da se oslone na ovu aktivnost, koja vam može doneti katarzu i mir. Ako ste intuitivni, obratite pažnju i na snove.

Jarac

Najbolji horoskopski znak za rad: Ribe i Rak
Najbolja oblast za fokusiranje: Introspekcija i samorefleksija
Najbolje doba dana: 14 časova

Energija je dans veoma dobra za vas! Verujte sebi i svojim talentima, i uspećete na šta god da se odlučite. Samo zapamtite: sve bolje funkcioniše sa opipljivim ciljevima nego s romantikom ili vezama. Beležite svoje misli, to možete pretvoriti u scenario ili način da vizualizujete šta želite u životu.

Bik

Najbolji horoskopski znak za rad: Škorpija
Najbolje područje za fokusiranje: Joga i meditacija
Najbolje doba dana: 15 časova

Energija u sredu za vas ima tišinu i poziva vas da budete mirni. Bučni ribar ne hvata ribu. Kako ćete primeniti ovu metaforu u svom životu? Fokusirajte se na brigu o sebi kako biste svojoj duši doneli mir i spokoj. Krenućete napred s punim baterijama.

Ovan

Najbolji horoskopski znak za rad: Ribe
Najbolja oblast na koju se možete fokusirati: Sređivanje reklamiranje vašeg posla na mreži
Najbolje doba dana: 17 časova

Evo šta je najvažnije: energija u sredu je u prepoznavanju vaše unutrašnje vrednosti i talenata koje imate. Ne upoređujte se sa drugim ljudima, posebno ne sa onima koji su počeli mnogo godina pre vas. Uspećete sve dok budete stabilni i zanemarite stereotipe. Ovde ste da napišete svoju jedinstvenu sudbinu. To je pionirski duh Ovna.

BONUS VIDEO:

TikTok/anna.halk Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih