Horoskop za 27. jul 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Prilično ste pažljivi kada je reč o vašoj rutini, ali možda ćete primetiti gde bi se vaše navike mogle poboljšati. Razmislite o tome kako one utiču na vaše opšte blagostanje i fokus. Ovo je dobar trenutak da primetite smetnje u vašem životu kako biste mogli da se fokusirate na aktivnosti i projekte koji vam donose više radosti.

Bik

Ako imate kreativne projekte koje još niste završili, vreme je da im se vratite umesto da započnete nešto novo. Kada nešto završite, vaše samopoštovanje se povećava i imate više samopouzdanja da započnete nešto novo. Partner vam je ovih dana privržen, iako povremeno setan. Zakažite pregled, bole vas kolena.

Blizanci

Danas ćete možda otkriti koja osećanja vas muče i shvatiti da su to baš ona koja niste želeli da imate. Saznanje o tome može biti prilično smoriti, ali samospoznaja vaš put ka slobodi. Partner će vam otkriti gorku istinu o sebi. Budite jaki. Pozovite prijatelja i izjadajte mu se.

Rak

Danas ćete se možda osećati mentalnu napetost. Ovo je dobar trenutak za rešavanje postojećih izazova i pronalaženje novih rešenja u vezi sa poslom koji vas opterećuje. Umesto da sedite i čekate da se stvari reše same od sebe, vi ste motivisani da se pozabavite problemom. Parner vam je podrška. Bolovi u sinusima i glavi.

Lav

Danas ćete možda shvatiti kako su vaši trenutni životni izbori u skladu sa vašim vrednostima. Ukoliko nije tako, ovo je prilika da ih ispravite. Ponovo ćete pregovarati o vašim obavezama u ortakluku. Odvojite vreme za sopstvene potrebe i ljubav. Stari prijatelj vas zove na zabavu. Dobro se osećate.

Devica

Možda ćete se osećati kao da imate više energije i fokusa nego inače. Ovo je dobar dan za rešavanje zadataka koji mogu biti zahtevniji, pa uživajte u podršci zvezda. Razmislite o svom prirodnom ritmu. U koje doba dana vam je najlakše da se usredsredite i obavite posao, tada bi aljalo da se aktivirate. Problemi sa alergijama.

Vaga

Možda ćete primetiti da postoje određene navike za koje niste znali da ih imate, i neće vam se dopasti. Razmislite o svojoj dnevnoj rutini i sšta biste mogli da popravita i budete produktivniji. Partner će vam danas intenzivno nedostajati, poželećete da budete bliski. Javite se majci ili sestri. Osećate nelagodnost, anksiozni ste. Zakažite odmor konačno.

Škorpija

Vreme je da stavite sebe na pvo mesto. Možete primetiti sitnije detalje oko sebe zbog kojih stvari vidite iz drugačije perspektive. Pomerite granice svoje mašte i razmislite o koracima koji vas mogu odvesti tamo gde želite da budete. Prtner je tu, ali pomalo je hladan. Imate utisak kao da ste upali u rutinu, a to ne volite. Promenite nešto.

Strelac

Vašu produktivnost će uskoro ci primetiti na poslu. Vi imate odliča mentalni fokus i fleksibilnost, što je sve uslov da efikasno realizujete svoje zadatke i ciljeve. Samo morate imati na umu da ne bi trebalo da napravite raspored koji može dovesti do sagorevanja. N morate da radite za vikend, to niko od vas ne traži i ne očekuje. Posvetite se porodici.

Jarac

Možda ćete moći da ispitate svoja uverenja i kako ona utiču na vaše odluke. Ponekad, ako ne verujete da su stvari moguće, nesvesno se ograničavate i blokirate rast. Posetite neko zeleno mesto i samo dišite, već će vam biti bolje. Imate svu prodrški partnera i prijatelja. Posetite doktora i utvrdite razlog bola u stomaku.

Vodolija

Vaši prijatelji, partneri ili ljubavnici mogli bi vam otvoriti oči za potpuno novi svet razumevanja vašeg unutrašnjeg ja. Imate utisak da kao da ste u danu mrmota, da vazduh u vašoj sobi stoji. Parter će vam pružiti podršku i pozvati vas na putovanje. Oećate probadanja u leđima. Bacite se na rekreaciju i istežite se.  

Ribe

Možete pokrenuti važne događaje u vašim odnosima koji dovode do sve većeg nerazumevanja. Partner je tvdoglav,baš ka i vi. Ako je vaš život bio previše užurban u poslednje vreme, ovo je dobar trenutak da usporite i pogledate svoje okruženje. Imate puno rijatelja, pa bi bil lepo a zakažete druženje. Osećate se odlično.

BONUS VIDEO:

MONDO/Uroš Arsić Zašto je brak podvig

  Sensa/ Zorica Atonijević