Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta nam donosi Venera u Devici od 8. oktobra do 8 novembra 2015. godine: najbolji trenutak za ljubav

Venera u Devici ume da bude divna, obzirna prema drugima, uslužna, ljubazna, skromna... Ove jeseni ona donosi ljubav osobama sa podznakom u Biku i Devici, ali i...

  Izvor: Foto: Profimedia

Venera, planeta ljubavi, dobitaka, mala sreća kada se u natalu nađe, donosi probirljivost u izboru partnera, kao nesvesnu težnju za savršenstvom u ljubavi, što nas često čini nezadovoljnim.

Ovo je Venera koja je najčešće obazriva u ljubavi i često rezervisana ili pak preterano čulna. Ona ume toliko da analizira ljubavnu vezu, da nalazi mane i slabosti, da zbog toga postane i nezadovoljna u ljubavi. Ove osobe su ili jako oprezne kada biraju voljenu osobu, ili koristoljubive.

Često biraju kome će pokloniti svoju ljubav i mada ne prekidaju lako ljubavne i prijateljske veze, kada to učine umeju da bude veoma hladne. Proračunata Venera u znaku Device donosi ljubav ili dobitke sada najviše zemljanim znakovima (Biku posebno, da pokaže da im je najviše stalo do materijalne strane...). Osobe s takvom Venerom često će i bez objašnjenja prekinuti vezu, ne interesujući se da li će i koliko takav potez povrediti osobu sa kojom su bili bliski; udaljiće se bez svađe, posebno kada imaju Merkur u Vagi.

Veneri u Devici su mrske svađe, ona ne voli grubost i agresivnost. Osećanja oprezno pokazuje, kontrolisana je, uzdržana često. Ako je u napetim aspektima (Venera od Saturna),  osoba koja je ima biće u stanju vas ostavi i prekine dugogodišnje prijateljstvo ili ljubav, da prođe pored vas čak i bez pozdrava, okrećući glavu, delujući hladno, pa čak i okrutno ne sećajući se svega onog dobrog i lepog što je a tom osobom doživela i koja je pokušavala godinama da je razume i pomogne (često osobe sa Venerom u Devici nemaju srećno detinjstvo).

Saturn, Uran, Mars, retrogradni Merkur ili mi: ko je krojač naše sudbine...

Ponekad se pod uticajem ove Venere teško zaboravlja, i ako je neko povredio osobu koja je ima i natalu - ona ume veoma da se razočara, pati i da teško prašta, bez obzira na to da li je to bilo slučajno. Da bi bila srećnija i zadovoljnija sobom trebalo bi da nauči da prašta i zaboravlja, da nauči da treba da da drugima šansu da objasne svoj postupak, da razjasni situaciju, kako situacija ne bi ostavila negativan trag.

Često će birati prijatelje prema onome što znaju ili koliko po njoj vrede, jer one nastoje da u ljubavi i prijateljstvu imaju i neku korist, a ne samo bliskost. Opet, ima i onih koji će u ljubavi izabrati one kojima treba pomoći, koji su "gubitnici", koji su slabije osobe od nje...

Ova Venera ume da bude i divna, obzirna prema drugima, uslužna, ljubazna, skromna, puna ljubavi prema životinjama o kojima ume dobro da brine. Ako je pod dobrim uticajima drugih planeta (posebno Merkura) ona može dati talenat za književnost, dizajn, za unutrašnje uređenje, arhitekturu, kao i za psihologiju.

Dobar izbor za nju je medicina, farmacija, veterina... Voli čistoću, red, zdrav način života; vodi računa o ishrani, zdravlju, higijeni u domu, u kome često ne samo da je sve na svom mestu, nego sve odiše dobrim ukusom i smislom za perfekciju.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj