Ovan

Kraj godine dočekaćete sa planetom Saturn koji pravi dobar aspekat sa vašim Suncem u Ovnu. Ipak ste imali dobru godinu. Bila je puna noviteta, isčekivanja, promena. Mislite da možete i dalje i bolje. Decembar je dobar mesec za vas jer ćete uspeti da naplatite dugovanja a pred kraj meseca sabirate sva iskustva i naravno dočekujete novu i bolju godinu koja je pred vama.

Ljubav

Prilagodićete se partneru koji je često mnogo drugačiji od vas. Prija vam svaka promena. Druga polovina meseca može biti značajna za one koji planiraju venčanje ili zajednički život. Važno je da ne bude laži, neiskrenosti. Mnogi Ovnovi očekuju prinovu ili razmišljaju o proširenju porodice.

Zdravlje

Čuvajte bubrege, donji deo leđa, prehlade moguće.

Bik

Postoji mogućnost da se jednog momenta sve stopira ili sruši da biste počeli ispočetka i tako sebi dali veće nadahnuće u poslu. U ovom periodu bilo bi dobro imati saradnike kao znak Rak ili Ribe. Ovan je prejak zalogaj i može doći do izliva ljubomore. Ako čekate inostrane saradnike, onda pokušajte da to budu osobe kao što su Bik i Devica. Veći novac od druge polovine meseca.

Ljubav

Vi volite manju ljubomoru i zavodljivost ali ovog puta vas može previše opteretiti. Slobodni Bikovi imaju lepo poznanstvo sa osobom iz drugog grada koja je vrlo zanimljiva za zajednički život. Druga polovina meseca je dobra za one koji su u braku i koji nameravaju da menjaju svoj stambeni prostor.

Zdravlje

Osetljivi ste, napetost, nervoza.

Blizanci

Vraćate se na posao koji vam je potreban. Mislili ste da će decembar da bude smiraj ili početak novog, ali - ne! Ipak sačekajte narednu godinu kada možete da budete deo nekog novog poslovanja. Novac koji i dalje očekujete biće vam vraćen od strane jednog zemljanog znaka - verovatno - Devica. Drugi deo meseca je dobar za one Blizance koji putuju u neku drugu zemlju radi poboljšanja budžeta.

Ljubav

Težak mesec jer ste u problemu već duži period. Ovo se posebno odnosi na one koji su u braku. Morate da popravite stanje u kome se nalazite. Ukoliko ste slobodni budete uporni kada je udvaranje aktuelno jer ćete sigurno osvojiti srce jedne Vage ili Vodolije.

Zdravlje

Preterano iscrpljivanje, preteran rad može škoditi organizmu.

Rak

Dobar vam je decembar kao i kraj godine jer ste imali mnogo više uspeha od ostalih iako tako nije bilo na samom početku godine. Sada možete da pomognete onima koji su u težoj poziciji od vas. Druga polovina godine može biti povoljna za one Rakove koji nameravaju da se bave bankarstvom, ekonomijom, menadžmentu. Tu možete očekivati veliki uspeh. Ako želite posao u drugoj zemlji, o tome razmišljajte od proleća.

Ljubav

Svi problemi od kojih ste hteli da pobegnete ili da se distancirate sada polako pronalaze svoje rešenje. Živećete u miru i blagostanju kakve dugo niste imali. Porodica vam je dobro i zbog toga ste mirni. Slobodni Rakovi imaju period koji je obeležen promenama ali pred kraj godine, poslednjih dana, verovatno ulazak u novu ljubavnu vezu.

Zdravlje

Manje razmišljajte o nebitnim stvarima koje vam narušavaju nervni sistem.

Lav

Teško da će neko od pripadnika ovog sazvežđa biti nezaposlen. Imate sve mogućnosti da se okrenete zanimljivim poslovima i brzim zaradama. Iako ste brzi i spretni morate da obratite pažnju na one saradnike koji su brzopleti i koji realno ne mogu da vam priđu ali ste nekako primorani da sarađujete sa njima. Držite se svojih principa. Posle 25. decembra možete da očekujete velike promene i iznenadni novac.

Ljubav

Ako ste u braku onda vam je decembar jedan od boljih meseci u godini. Pomirenje za one koji su tokom novembra bili napeti ili razdvojeni. Predstoji nov plan za budućnost. Lav voli da drži slovo pa stoga uvek oprez u komunikaciji sa ostalima. Slobodnog Lava očekuje susret sa osobom koja je u braku. Ta veza neće trajati više od par nedelja. Pripadnici ovog sazvežđa imaju poznanstvo sa osobom iz znaka Raka ili Ribe koja vam može promeniti život na bolje.

Zdravlje

Čuvajte se hladnog vremena. Koristite meleme za lečenje.

Devica

Sada ste u periodu kada ste raspoloženi za rad i kada možete dosta da zaradite. Nemate pomoć ali imate naklonost saradnika Bili ste dosta saosećajni i blagi prema dužnicima a sada ste strogi i uporni da pokažete autoritet. Možete imati prodaju nekretnine za cenu koja vam ne odgovara, pa sačekate kraj meseca kada je aspekat bolji za novac.

Ljubav

Device u braku uglavnom brinu o zdravlju voljene osobe. Nekako vam dani prolaze u brižnoj atmosferi. Potrebno vam je da se odmorite od tog stresa. Bilo bi lepo da sa nekim od prijatelja odete na neki kraći odmor. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju strasan susret u drugoj polovini meseca s jednim Rakom. Rak je emotivac koji će vas obasuti ljubavlju i utopliti nežnim zagrljajima.

Zdravlje

Disajni organi su vaša osetljiva tačka.

Vaga

Niste osoba koja oprašta propast i gubitak novca koji tako teško zaradite. Nove ideje ćete svakako realizovati tokom decembra, ali sada pokušajte da se stabilizujete i organizujete kako biste završili započeto. Vage uvek imaju ideju i plan unapred. Konačno ćete sve preuzeti u svoje ruke i taj posao mora da krene, kad tad!

Ljubav

Tokom godine se sazreli, imajući u vidu celu životnu situaciju. Nećete više da se uplićete u neke iluzorne, nerealne priče, veze koje vas iscrpljuju. Možete biti deo nove ljubavne priče sa jednim zemljanim znakom koji vam uliva sigurnost. Verovatno razmišljate o braku pred sam kraj godine.

Zdravlje

Problem s venama. Više odmora ili laganog hoda, šetnje.

Škorpija

Morate biti oprezni ako ste na početku poslovanja ili osnivanja novog posla i projekata. Do kraja meseca doživećete mir i rešićete posao najbolje moguće pa čak i novac koji je važan faktor u vašem životu. Nećete imati dugovanja a ni drugi neće dugovati vama. Uključite svu svoju snagu i mudrost u pokretanje novih projekata a one zaostale završite do kraja godine.

Ljubav

Vi ste veliki emotivac, takvi i ostanite. Škorpioni u braku ili vezi imaju period koji se može deklarisati kao istraživanje. Zapravo, upoznajete nove osobine partnera koje vas uzbuđuju i bude strast u vama. Slobodni Škorpioni su upućeni na osobe iz znaka Ribe ili Strelac.

Zdravlje

Proverite hormone, šećer u krvi.

Strelac

Vi ćete biti ponosni na sve što ste uradili u svom životu. Držite se dobre organizacije jer Saturn koji boravi u vašem sazvežđu u narednih dve godine neće vas pustiti da se rasipate. Sudbina vam se menja na bolje posebno u smeru novca i nasleđa. Tek dobri poslovi slede. Decembar je mesec kada zarađujete brzo a poslove dobijate iznenada. Škorpion traži saradnju sa vama ali vi ćete se opredeliti za vodene ili vazdušne znakove, najbolje Vaga, Vodolija ili Rak.

Ljubav

Mesec decembar je znak vladavine vašeg sazvežđa. Dobro se osećate. Puni ste energije za zabavu i sigurno ćete biti neko ko će sebi pronaći partnera gde god da ode. Bračni život je mnogo bolji i interesantniji za sve koji žele da putuju ili planiraju kraće izlete. Nećete biti u odnosu na partnera dominantni niti zahtevni već pravi drug i prijatelj.

Zdravlje

Čuvajte kosti, ramena, kičmu a moguć je i problem sa očima.

Jarac

Napravili ste plan odavno. Naredna godina je godina kada menjate sebi sudbinu. Imate plan za naredne četiri godine. Bilo vam je teško ove godine ali ste se, kao i svaki put, izvukli i idete dalje. Novac vam neće biti problem. Zarađujete s nekretninama, edukacije su vam među dodatnim interesovanjima a možda započnete novo poglavlje u drugoj državi. Kako god, konačno možete da se okrenete srećnijem životu.

Ljubav

Strastven mesec za sve Jarčeve. Dočekujete kraj godine zadovoljni ljubavlju koja vas okružuje. Ako ste sami onda nikako da se opuštate. Prihvatite ponude koju su vam značajne i osobe koje su harizmatične.

PageBreak

Idealne kombinacije horoskopskih znakova za ljubav na kraju godine

Dobar izbor su Bik, Blizanci, Strelac. Jarac u braku mora da reši neka važna pitanja i kako će sledeće godine živeti - sa ili bez bračnog druga.

Zdravlje

Dobro zdravlje ali ipak pazite na ishranu, skloni ste gojenju.

Vodolija

Slušajte sebe, najbolji ste savetodavac sam sebi. Imate sve što je potrebno a to je vaš unutrašnji glas. Vodolije postaju unapređene i imaju predispoziciju za napredak. Bićete poneti uspehom i velikim mogućnostima koje ćete sigurno ostvariti. Potrebna vam je saradnja sa vatrenim znakovima jer oni imaju dinamiku koja vama treba da biste brže ostvarili posao.

Ljubav

Vodolije u braku mogu imati problem u komunikaciji. Česta izolovanost i samoća nateraće neke da se okrenu nevernom životu. Osoba iz znaka Raka ili Strelac mogu biti zanimljive ili će to biti prefinjena Vaga koja sprovodi svoju volju na jedan suptilan način. Slobodne Vodolije imaju šansu da se zbliže tokom posete prijatelja sa Škorpijom.

Zdravlje

Sve zavisi od raspoloženja. Energija koju privlačite isključivo zavisi od vas samih.

Ribe

Decembar dočekujete umorni od svega ali i zadovoljni. Imaćete šansu da neki posao koji vam je ostao kao ideja oživite. Vredni ste a posebno ako radite manuelne delatnosti, možete mnogo da zaradite. Mnogi saradnici i prijatelji mogu da vam pomognu oko ideje i realizacije. Prihvatite ponudu, ne budite suviše ponosni ili sujetni. Krajem godine napravite dobre ugovore sa zemljama sa severa Evrope.

Ljubav

Vaša harizma vodi vas ka pravoj i iskrenoj ljubavi. Poslovni put može da bude inspirisan jednom zanimljivom osobom koju ćete sresti. Tu mogu da buknu iskrene emocije. Ribe u braku imaju lep mesec sa partnerom pun poverenja i razumevanja. Mada često ulaze u bespotrebne rasprave, koje samo dižu tenziju i ne daju nikakav rezultat.

Zdravlje

Ne bi trebalo da budete u većem problemu. Ako ste nezadovoljni životom, onda ste i bolešljivi. Pronađite odgovarajući ventil oslobođenja.

Izvor: Astrousluge