HOROSKOP ZA VIKEND OD 24. DO 27. SEPTEMBRA 2021. GODINE: Škorpiju čekaju emocionalne oluje, a Ribe poziv pun iznenađenja

Saznajte šta horoskop za vikend od 24. do 27. septembra predviđa vašem znaku Zodijaka!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 24. do 27. septembra 2021. godine!

Ovan

Mesec u Biku osvetljava vašu drugu kuću ličnih finansija; konjunkcija sa Uranom u petak ujutru može izazvati potrebu za prekomernom potrošnjom. Fokusirajte se na osnovne vrednost. U subotu, velika vest je trigon između vaše vladajuće planete, Marsa i Saturna koji proizvodi gomilu energije! Mesec u Blizancima u nedelju u trigonu je sa Marsom - očekuje vas sjajan dan.

Bik

Petak, Mesec u vašem znaku nasuprot vaše vladajuće planete, Venere, posebno je moćan za vas. Budite kreativni i iskoristite energiju za romantiku sa voljenom osobom. Mesec bi u subotu mogao da vas uspori, ali nemojte se nervirati. Mesec u Blizancima u nedelju pomaže vam da nadoknadite sve što juče niste rešili. Iskoristite nove mogućnosti u karijeri.

Blizanci

Mesec u Biku osvetljava vašu dvanaestu kuću snova i vizija, stvarajući izuzetno moćan u subotu rano ujutru, kada je Mesec u sekstilu sa Neptunom u Ribama. Pišite dnevnik, može pomoći da se opsutite. U subotu uživajte u samoći i tišini, a u nedelju, Mesec u Blizanci vas okrepljuje i inspiriše.

Rak

Provedite vreme sa prijateljima u petak i subotu dok Mesec u Bik prolazi kroz vašu jedanaestu kuću dobrih vremena i prijateljstva. Jutarnji sekstil između Meseca i Neptuna u Ribama povećava vašu kreativnost i intuiciju, spajajući ih u moćnu mešavinu. U nedelju, Mesec u Blizancima osvetljava vašu dvanaestu kuću snova.

Lav

Mesec u Biku osvetljava vašu desetu kuću karijere i postignuća u petak i subotu. Povezivanje sa Uranom u petak ujutru moglo bi doneti neočekivanu priliku za karijeru. U nedelju Mesec u Blizancima u vašoj jedanaestoj kući, trigon Mars i Saturn, poziva vas da odvojite vreme za svoju porodicu i možda čak i da obavite neki volonterski posao. U karijeri iskoristite mogućnosti koje su pred vama.

Devica

Vašu devetu kuću avanture osvetljava Mesec u Biku u petak i subotu, a konjunkcija sa Uranom u petak ujutru praktično zahteva da se pokrenete na polju aktivnosti koja vam može doneti radost. U nedelju, Mesec u Blizancima osvetljava vaš sektor karijere; trigon sa Marsom i Saturnom inspiriše vas da vodite računa o detaljima na poslu. Očekuje vas uspeh u odnosu na konkurenciju.