DNEVNI HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR 2021. GODINE: Spremite se Škorpije, čeka vas velika promena! Rak će se ludo zaljubiti

Saznajte šta dnevni horoskop za 24. novembar 2021. godine predviđa vašem znaku!

Shutterstock

Dnevni horoskop za 24. novembar 2021. godine!

Mesec u Blizancima u trigonu je sa Merkurom u znaku Vage. Donosi nam izvrsne veštine, brzo razmišljanje i um koji zna kako da iskoristi svaku priliku. Imamo sjajne retoričke sposobnosti, nezavisni smo u svojim stavovima i ostvarujemo pravi uspeh u poslovnoj komunikaciji. Otvoreni smo za nešto novo. Popdne nas očekuje manja neravnoteža jer je Mese u opoziciji sa Venerom u znaku Strelca - svoju akciju zasnivamo na senzacijama. Možemo doživeti snažna, strastvena osećanja, ali u ljubavi mogu postojati i napete situacije.

 Nalet emocija može doneti pojačan nemir i nemile događaje. Od ljubavi do mržnje, pa od mržnje do ljubavi - to je turbulencija koju donosi pomenuti aspekt. Nakon ovog emotivnog tobogana očekuje nas u kasnim večernjim časovima kvadrat Meseca i Neptuna - bićemo sanjivi, pasivni i skloni samozavaravanju. Preosetljivi i opčinjeni iluzijama, možemo se izgubiti u vlastitim željama.

U galeriji ispod pročitajte šta dnevni horoskop za 24. novembar 2021. godine predviđa vašem znaku!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Sensa / Canva DNEVNI HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR 2021. GODINE

Izvor: Sensa