NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DO 31. OKTOBRA: Usamljeni Ovnovi imaće sreće u ljubavi, a Vaga treba da sluša intuiciju

Saznajte šta vam predviđa nedeljni ljubavni horoskop od 25. do 31. oktobra 2021. godine!

Shutterstock

Nedeljni ljubavni horoskop od 25. do 31. oktobra 2021. godine!

Ovan

Poslednja nedelja oktobra doneće Ovnovima nove uspehe u romantičnom životu. Parovi će moći da posvete više vremena jedno drugom i uživaju u harmoničnim odnosima, a usamljena srca imaće sreće u ljubavi. Neće biti teško privući pozitivnu energiju ako ostanete optimistični.

Bik

Bikovi će imati prilično radnu nedelju, a za njihov lični život ostaće malo energije. Ipak, astrolozi preporučuju predstavnicima znaka da se ne uznemiravaju i da provodu vreme korisno. Jednostavne prakse mogu pomoći u obnavljanju snage i energije, pokušajte da se naspavate, odmorite i posvetite sebi.

Blizanci

Blizancima će uspeh u ljubavi biti zagarantovan ako prestanu da se oslanjaju na glasine i nagađanja. Ove nedelje je važno slušati glas srca kako biste mogli da donosite ispravne odluke i da ne uplašite glasnike približavanja ljubavi. Provedite više vremena sa partnerom.

Rak

Sentimentalni Rakovi moraju biti oprezni i svesni ove nedelje. Površne presude i nepromišljeni koraci će vas udaljiti od voljenih, a takođe će postati kamen spoticanja za one koji traže ljubav. Optimistički stav i oprez će vas spasiti od nepromišljenih postupaka.

Lav

Lavovima je važno da ove nedelje ostanu u harmoniji sa sobom i spoljnim svetom. Energija zvezda i planeta će testirati vašu snagu i biće problematično nositi se sa negativnim emocijama. Ova situacija ne pogoduje aktivnom razvoju romantičnih odnosa, ali zahvaljujući hrabroj prirodi Lava, sve će biti fantastično.

Devica

Da bi pronašle harmoniju u svom ličnom životu, Device treba da se čuvaju takvih karakternih osobina kao što su sebičnost i samozadovoljstvo. Ove nedelje postoji rizik da pokvarite odnose sa voljenima, a za Devicu je važno da kontroliše svoje emocionalno stanje. Duhovne prakse mogu vam pomoći da ostanete pozitivni i izbegnete promene raspoloženja.

Vaga

Vagama u pitanjima romantike dobro dođe intuicija. Ove nedelje, unutrašnji glas će vam pomoći da donesete ispravne odluke i promenite kurs na vreme kako se ne biste suočili sa negativnosti. Potraga za ljubavlju završiće se uspehom ako verujete u sebe i ne plašite se novih poznanstava.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.