HOROSKOP ZA VIKEND OD 29. OKTOBRA DO 1. NOVEMBRA 2021: Vaga postaje pravi vođa, a Lav može upoznati ljubav svog života

Saznajte šta vam predviđa horoskop za vikend od 29. oktobra do 1. novembra 2021. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 29. oktobra do 1. novembra 2021. godine!

Ovan

Vašu kreativnost i ljubav prema zabavi ističe Mesec u Lavu u petak i subotu ujutro, pa ostavite malo vremena da jednostavno uživate u životu. Vaša vladajuća planeta, Mars, u subotu ujutro prelazi u znak Škorpije, pojačavajući vaše želje i vašu odlučnost da ih ostvarite. Pazite da nekoga ne povredite svojim nepromišljenim postupcima.

Bik

Mesec u Lavu osvetljava vašu četvrtu kuću u petak, pokušavajući u subotu rano ujutru na vašoj vladajućoj planeti, Veneri. Uživajte u naletu kreativne, umetničke energije koju ovaj tranzit pruža baš na vreme za Noć veštica. Mars prelazi u Škorpiju, sekstil Mesec u Devici u subotu, donoseći čežnju, strast i moćnu energiju u vašu vezu. Trigon između Urana i Meseca u Devici u nedelju dodaje vašoj kreativnosti i samopouzdanju.

Blizanci

Mesec u Lavu u petak i subotu ujutru osvetljava komunikaciju, inspirišući vas da učinite nešto zabavno i kreativno za druge. Slušajte intuiciju koja vam može otkriti važne uvide. Mesec u Devici se fokusira na dom i porodicu, a sekstil prema Marsu u Škorpiji pruža vam bezgraničnu energiju za projekte, zadatke i snove.

Rak

Entuzijastični i energični, ulažete zajednički napor da istražite neke različite mogućnosti koje na kraju dovedu do uzbudljivih i izvanrednih iskustava koja verovatno nećete zaboraviti. Pazite da se ne upletete u previše različitih stvari odjednom i da se ne iscrpite. Ako to učinite, suočićete se sa neizbežnim posledicama nezavršenih zadataka.

Lav

Strastveni ste i osetljivo reagujete prema onima do kojih vam je stalo i rešavate sve otvorene probleme. Ako ste slobodni, možda čak i flertujete sa ljubavlju svog života ili je upoznate, ali nećete na početku biti svesni vaše povezanosti. Fizički se osećate u dobroj formi i možete poboljšati kondiciju i vitalnost. Da biste poboljšali odnos koji imate sa svojim partnerom, morate ga imati zajendičke aktivnosti.

Devica

Vaše organizacione sposobnosti su tražene, koristite ideje i postižete mnogo toga što pozitivno utiče na vaše samopouzdanje. Sa takvim korisnim pristupom, možete spojiti različite uspehe. Budući da ste u formi i zaokupljeni zdravljem drugih, ne zaboravite da poboljšate i svoje navike. Nemojte se previše plašiti svojih emocija.